Marketta (nyk. Kriips)

Lisätty sivulle: 2012-12-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marketta (nyk. Kriips)
19.2.2013 Marketta muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.1.2015 Kriipsillä menee oikein hienosti, hän kuuluu perheeseen. Meillä ei ole kummempia muutoksia tapahtunut, asumme samassa talossa, perhe on pysynyt samanlaisena, vain Kriips ja poikamme ovat kasvaneet ;) Kriips on loistokissa, en ole näin hyväkäytöksistä kissaa oikeastaan ennen tavannutkaan! Hän on erittäin seurallinen, hakeutuu aina sinne, jossa muut ovat ja tykkää huomiosta tosi paljon. Sylikissa hän ei ole, vaikka tahtoo rapsutuksia ja on onnelinen kun paijataan, niin sylissä ei oikein osa olla- pyörii, kiehnää, yrittää asettua, mutta tippuilee jatkuvasti, ei vain pysty onnessaan rauhoittumaan. Yleensä vähän ajan päästä hän asettuu sohvalle viereen nukkumaan.

Kriips on ollut tosi reipas myös silloin kun emme ole kotona, vaikka hän ei siitä varmasti hirveästi nautikaan. Kun lähdemme pidemmille matkoille, Kriips pääsee loistavaan kissahotelliin luksuslomalle Kirkkonummelle päin, jossa on saanut juosta vapaasti (sisällä siis, tietysti) ja seurustella muiden kissojen kanssa ja pärjännyt sielläkin tosi hienosti. Olen ollut iloinen siitä mahdollisuudesta, että Kriips saa harjoittaa myös muiden kissojen kanssa toimimista, koska eihän sitä ikinä tiedä, vaikka ei nyt ole toista kissaa vielä tulossa meille, mutta jos vaikka joskus…

Kesällä olemme ulkoiluttaneet Kriipsiä valjaissa tässä pihalla. Tulee luettua monta kirjaa tällä tavalla seisoskellen ;) Näin kylmänä aikana hän ei ulkona viihdykään, joskus haluaa ulos, mutta todettuaan, että on kylmä, kääntää päätöksensä melko nopeasti. Ulkona hän on myös aika arka, pihaltamme emme ole päässeet hänen kanssa kovin pitkälle tutkimaan maailmaa, alkaa tosi nopeasti pelottaa. Kotona taas Kriips on rohkea ja ottaa mielellään vastaan kaikki huomionosoitukset, myös vierailta. Lapsetkin “kestää” erittäin hienosti eikä ole ikinä ketään tahallaan satuttanut, jopa vahingossakin harvoin joku yksittäinen raapaisu. Jos on kylässä kovin “energisia” lapsia, hakeutuu ehkä lopuksi rauhallisempiin paikkoihin, mutta yleensä pysyy lattialla ja touhujen keskellä, ettei vaan menee mitään ohi!

Kriipsille maistuu ruoka. Tosi hyvin. Vuosi sitten kun kävimme rokotuksissa, oli hiukan liikaa painoa. Otimme käyttöön kevyemmät raksut ja niitä saa vain pienen kourallisen pari kertaa päivässä, joko hänen lempparityylillä, heitettyä raksua jahdaten, tai namipalloa pyörittäen. Märkäruokaa annetaan päivässä ehkä parin pikkupussin verran, yritän hänelle syöttää sitä raksuja enemmän, koska hän juo tosi huonosti. Ainakin paino oli kesäksi pudonnut juuri sopivaksi, nyt seuraava rokotuskerta näyttää, onko pysynyt ;)

Kriipsiltä terveiset, toivottavasti hänen sisaruksillakin on kaikki hyvin! Kiitos meiltä kaikilta, vaikea kuvitellakaan enää perhettämme ilman Kriipsiä :) T. Siiri

***

Leikattu naaraspentu, noin 12vkoa (joulukuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

29.12.2012 Lisätty kuvia vilkkaasta M-viisikosta.

27.12.2012 Marketta on suloinen kissaneiti, jolla vauhtia riittää temmeltäessään sisarustensa kanssa. Malttaa neiti syliinkin tulla kehräämään ja huomiota hakemaan. Olisi hienoa, jos neiti saisi yhteisen kodin siskonsa Marleenan tai Marianin kanssa. Tai jos kotona olisi kissakaveri odottamassa tätä vauhdikasta neitiä.

23.12.2012 Marketta ja sisarukset siirtyivät Helsinkiin kotihoitoon. Kuulumisia ja uusia kuvia tulossa.

17.12.2012 Marketta on mukava tytöntyllerö, joka aluksi vaikutti aikamoiselta hurja-helmiltä. Nyt on herttainen kehruukone.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.