Mariz (nyk. Nemi)

Lisätty sivulle: 2007-12-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mariz (nyk. Nemi)
7.2.2008 MARIZ MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE KOIRAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 5kk (helmikuussa 2008)/Vantaalla

5.2.2008 Mariz on ollut vielä melkoinen arkajalka kun reppana joutui ihan yksin aivan uuteen paikkaan. Eilen illalla innoistui leikkimään narulla kun itse istuin sängyllä ja Mariz hyppäsi narun päähän ja veti sitä sängyn alle kuin saalista konsanaan. Sormia käydään myös nuuhkaisemassa, mutta tarkempaa tuttavuutta se ei ole vielä uskaltanut ihmiseen tehdä. Ruoka ja vesi maistuu ja hiekkalaatikko otettiin luonnollisesti heti käyttöön.

26.1.2008 Mariz joutui vaihtamaan kotihoitopaikkaa alkuperäisessä hoitopaikassa alkaneen remontin takia. Mariz parka pelkäsi remonttia kovasti ja muuttikin nyt sitten meidän makuuhuoneeseen tottelemaan eloa normaalissa perheessä ilman remonttistessiä.

24.1.2008 Kuulumisia: Mariz on erittäin ujo kissa, sille sopisi vain rauhallinen lapseton koti, missä voisi olla muita kissoja kaverina.

27.12.2007 Mariz on kaunis nuori kissa jonka muuten mustan turkin rinnassa on pieni häivähdys valkoista. Mariz odottaa omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.