Mariska

Lisätty sivulle: 2015-11-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mariska
26.11.2015 Mariska sai kodin Espoosta toisen tyttökissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 8/2015.

9.11.2015 Elokuun lopulla Rekkujen kotihoitopaikkaan tuotiin viimeisillään tiineenä oleva naaraskissa, joka lähes saman tien synnytti suloisen pentueen. Pennut nimettiin suomalaisten muusikoiden mukaan, ja niistä tuli Mariska sekä räppäripojat Asa, Brädi, Ruuben ja Särre.

Mariska on pentueen ainut tyttö, joka ilmeisesti aikoo kasvattaa hienon pitkän turkin itselleen. Sen verran pörröinen neiti on tällä hetkellä. Mariska on leikkisä, seurallinen ja kaikin puolin mukava tyttö. Ehkä hieman itsenäisempi kuin veljensä, sylissä tyttö ei niinkään tykkää istuskella, ainakaan vielä. Mariskan lempiruokaa on ehdottomasti liha.

Mariska etsii kotia, jossa olisi sille kiva tyttökissa kaveriksi. Aivan pienten lasten perheeseen tyttö ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.