Marion

06/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Suloinen populaatiokissa Marion on nopeasti oppinut sisäkissana olemisen tärkeimmät asiat: tv-ohjelmien katselun sekä hyvän ruoan. Ihmisen kanssa yhteiseloa vasta opetteleva Marion rohkaistuu aina muiden kissojen seuraan päästessään, joten telkkarin ja jääkaapin lisäksi uudelta kodilta toivotaankin samanhenkistä kisukamua sekä kissaa puhuvaa ihmistä.

18.9.2022

Marion on utelias ja leikkisä pienikokoinen neito, jota häntänsä muodon vuoksi myös Puuhkikseksi kutsutaan. Marion saapui Rekku Rescuelle huhtikuun puolessa välissä isosta kissapopulaatiosta, missä se oli saanut hyvin niukasti, jos lainkaan, aiempaa kokemusta ihmisistä.

Marion nauttii rauhallisesta arjesta sekä tutuista rutiineista. Sairaalasarjojen, erityisesti Housen, katsominen kiinnostaa Marionia suunnattomasti ja se asettuukin mielellään sängyn jalkopäähän niitä seuraamaan. Tylsyytensä Marion ilmaisee hyvin äänekkäästi omalla käheällä maukumisellaan, ja myös vastaa ihmiselle takaisin, mikäli sille maukuu ensin. Paijauksia neito ottaa vastaan, mutta vain omilla ehdoillaan, ja usein käden alta poistutaan hyvinkin pikaisesti. Hännäntyvirapsutukset ovat kuitenkin mieluisia. Toistaiseksi Marion vielä vierastaa uusia ihmisiä, mutta ennestään tuttujen vierailijoiden kanssa se tulee jo hyvin toimeen. Ruoka kelpaa houkuttimena, ja ruuanlaittoa Marion seuraakin herkkujen toivossa erittäin aktiivisesti. Sijaiskodissa Marion on syönyt monipuolisesti eri kissanruokia ja sille kelpaa kaikki mitä tarjotaan.

Marionin populaatiossa on esiintynyt keuhkomatoa, ja Marionkin lääkittiin tämän varalta heti sijaiskotiin saavuttuaan. On mahdollista, että keuhkomatoinfektiosta on jäänyt jotain jälkiä kissan elimistöön, jotka voivat tulevaisuudessa oireilla saadusta häädöstä huolimatta. Tämän populaation kissoilla tulisikin lähtökohtaisesti olettaa, että keuhkot ovat tavanomaista heikommassa kunnossa, mikä on hyvä huomioida jatkossa esimerkiksi anestesioiden yhteydessä.

Marion etsii kotia, missä olisi jo ennestään toinen kiltti ja kissasosiaalinen tyttökissa. Tulevan kaverikissan olisi hyvä olla kesy ja suht reipas, jotta hänestä olisi Marionille tukea kotikissana olemisen opettelussa sekä uusiin ihmisiin totuttelussa. Sijaiskodissa Marion ei ole välittänyt kodin oman poikakissan rajummista leikeistä, joten uuden kaverin kanssa hieman rauhallisempi meno olisi toivottavaa.

Omalta ihmiseltään Marion toivoo aiempaa kissakokemusta sekä taitoa lukea kissan eleitä. Lisäksi tulisi löytyä aikaa leppoisiin lekotteluhetkiin sekä nuoren neidin riittävään leikittämiseen ja huomiointiin. Marion ei sovellu lapsiperheeseen eikä hänellä ole kokemusta koirista.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Marion

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.