Marianne

Lisätty sivulle: 2011-03-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Marianne
26.3.2011 Marianne sai kodin Paraisilta Mauri-kissan kaverina

***

Kuulumisia kodista:

30.4.2013 Marianne (joka on nykyisin aivan hurmaava ja kiltti kissatyttö) ja Mauri toivottavat oikein iloista ja aurinkoista vappua!

1.2.2012 Vuosi 2012 on jo edennyt helmikuuhun ja pakkanen paukkuu niin täällä kuin varmaan sielläkin. Saamalla kun olen tyytyväinen siitä, että Mauri ja Marianne saavat lekotella turvallisesti täällä sisällä lämpimässä ajattelen surulla niitä eläinystäviä, joiden asiat ovat paljon huonommin (ja niitähän riittää).

Varsinainen asiani on, että Mauri ei ole enää pitkiin aikoihin merkkaillut sisällä, vaan tekee asiansa kiltisti omaan vessaan. Syytä tähän en tiedä, mutta ehkäpä Randin poissaololla (eihän sekään viihdy pakkasessa) on oma osuutensa tähän muutokseen. Olen varautunut siihen, että tilanne voi taas muuttua keväämmällä, mutta ainakin tällä hetkellä molemmat kissat vaikuttavat tyytyväisiltä ja rentoutuneilta. Käytän monikkoa, sillä Marianne on alkanut – noin kymmenen kuukauden jälkeen – käyttäytyä aivan tavallisen kissan lailla, siis kehrää, naukuu, pyytää ruokaa, kaipaa rapsutuksia ja – paras viimeisenä: nukkuu yönsä minun sängyssäni usein Maurin vieressä. Joskus minulla on melko ahdasta, mutta en tietenkään voi niitä poiskaan ajaa. Kuin muistaa sen sähisevän ja pelokkaan kissan, joka tuli meille viime vuoden maaliskuussa niin ero on huima. T. Maarit

***

Leikattu naaras

10.3.2011 Marianne on helläluonteinen ja herkkä kisu, mutta pelkää ihmisen kättä. On erittäin leikkisä ja tykkää leikkiä leluilla ja on myös kaikkien kisujen suuri ystävä. Myös koirista tykkää paljon ja yrittää olla sen lähellä ja leipoa sen selällä. Tulee ihmisen lähelle n.30cm, mutta ruokaaikana antaa silittää ja rapsuttaa leuan alta. Myös kun hän nukkuu syvästi niin on onnellinen, jos silitetään omassa pesässä. On erittäin siisti kisu ja käyttää mallikkasti hiekkalaatikkoa. Myös ruuan suhteen ei ole nirso. Tykkää ikkunanlaudalta katsella maailmaa ja on onnellinen toisten kisujen seurasta.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.