Marian (nyk. Hurja-Hilma)

Lisätty sivulle: 2012-12-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marian (nyk. Hurja-Hilma)
20.1.2013 Marian muutti omaan kotiin Kauniaisiin toisen kissan kaveriksi

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.7.2014 Lisätty kuvaterveiset Hilmalta, Pobilta ja uudelta Sisu-veljeltä.

4.4.2013 Hilma kasvaa vauhdilla ja hirveä ruokahalu onkin! Ollaan ihan varmoja että Hilmasta tulee isompi kun Pobi. Lempipaikka on tietysti mamman sylissä ja siihen yritetään tulla kokoajan. Kehruukone tämä tyttö on edelleen <3:)

Kynnet on antanut leikata hienosti, mutta nyt alkaa olla sitä mieltä, että minunhan kynsiä ei leikata (liekö murkku ikä tulossa ;)) Tähän asti Pobi on aina ollut sse joka pessee Hilmaa mutta nyt viimeaikoina ollaan yllätetty Hilma pesemästä Pobia:) suloista!

Kesää odotellaan, jotta päästäisiin pienen ulkotarhan rakennuspuuhiin ja kokeilemaan mitä kissat tykkäävät pihaleikeistä:)!

26.1.2013 Viikko on vierähti todella nopeasti ja täällä ollaan jo pitkään oltu ylimpiä ystäviä! :)Marian on saanut uuden nimen Hurja-Hilma- kutsutaan Hilmaksi, Hilpaksi jne..(rakkaalla lapsella on monta nimeä!) Automatka kotiinpäin sujui hyvin, ei maukunut kun muutamia kertoja. Kun sittten oltiin perillä, annoin Pobin ja Hilman haistella toisiaan kuljetusboxin läpi ja vein vaavin toiseen huoneeseen. Pobi oli ihan ihmeissään, ettämikä toi on :D Hilma tutkiskeli huonetta ja kävikin sitten heti nukkumaan. Ensimmäisen päivän ajan kuljettiin Ilarin kaa huoneesta toiseen, jotta hajut sitten sekottuisivat. Pobihan oli tässä vaiheessa jo pysäköinyt itsensä oven taakse ja siitä sitten jutteli lujaa oven toiselle puolelle :D

Huomaa kyllä, että Pobi kaivannut kaveria sillä heti tutustumisen jälkeiset päikkärit nukuttiin vierekkäin! (Liitteenä kuva). Meno on hurjaa ja on ihana katsoa kuinka molemmat nauttii toistensa seurasta. Ensimmäisinä päivinä eivät malttaneet antaa toisilleen lainkaan rauhaa ku olivat niin innoissaan, mutta sekin opittiin ( aina kun Hilma on menossa nukkumaan/lepäämäänmenee Pobi pesemään sen). Hurja-Hilma nimen Marian sai ihan luonteensa puolesta, sen verran hurja ja vauhdikas tyllerö on:) Laitoin tuohon muutamat kuvat liitteeksi. Näistä kahdesta on kyllä todella vaikea saada onnistuneita kuvia, sillä kokoajan ollaan menossa hurjaa vauhtia !:) Kiitos tästä aivan ihanasta vauvelista koko perheen puolesta.

***

Leikattu naaraspentu, noin 12vkoa (joulukuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

29.12.2012 Lisätty kuvia vilkkaasta M-viisikosta.

27.12.2012 Marian on vauhdikas vipeltäjä, joka on kova kehräämään ja kiehnäämään jaloissa. Marian tulee rohkeasti tervehtimään uudet ihmiset, ja leikkii mielellään muiden sisarusten kanssa. Olisikin hienoa, jos neiti saisi yhteisen kodin siskonsa Marleenan tai Marketan kanssa. Tai jos kotona olisi kissakaveri odottamassa tätä touhottajaa.

23.12.2012 Marian ja sisarukset siirtyivät Helsinkiin kotihoitoon. Kuulumisia ja uusia kuvia tulossa.

17.12.2012 Marian saapui pienenä tuttipullolapsena hoitoon, mutta on jo reipas ja seurallinen kissatyttö.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.