Mari

Lisätty sivulle: 2011-04-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mari
17.8.2011 MARI SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.8.2011 Maria jännitti menomatkalla niin, että se ihan läähätti ja kun päästiin kotiin niin se meni heti sohvan alle piiloon – missä se oli ekan vuorokauden kokonaan. Ei viitsitty sitä hätyytellä ollenkaan, vaan annettiin tutustua paikkoihin omia aikojaan. Sitten kun sai ekan kerran märkäruokaa, niin virkistyi ja on alkanut tulla tekemään tuttavuutta. puskee ja kehrää, ja juttelee :) Leikkiminen on tosiaan sen juttu, ja tykkää lötkötellä lattialla pitkin pituuttaan jos ei muuta tekemistä ole. Aina myös kun ollaan parvekkeella tykkää tulla ihmettelemään ja varsinkin olkapäältä tykkää katella maisemia :)

****

AIKUINEN NAARAS, kotihoidossa Pirkanmaalla

14.7.2011 Tahtoisin jo omaan kotiin, koska kemiani ei oikein Neti-Liina-kissan kanssa kohtaa ja muut kaveriporukastani ovat pääsemässä uusiin koteihin!

2.6.2011 Mari on viihtynyt hoitopaikassaan hyvin, kovasti neiti touhuaa ja on joka paikassa tutkimassa mitä seuraavaksi tapahtuu. Mari suhtautuu koiriin uteliaasti, voisi olettaa sopivan perheeseen jossa on kissoihin tottuneita rauhallisia koiria. Toki kissaseuraa Mari kovasti tarvitsee uudessa kodissaankin, hoitopaikassaan kun tykkää leikkiä toisten kissojen kanssa. Parasta Marin mielestä on hoitajan olkapäällä kiipeily ja hänellä on tapana päivittäin painautua kiinni hoitajan korvaan ja kehräillä päivän kuulumiset. Mari ei arastele vieraitakaan ollenkaan ja on aina ensimmäisenä toivottamassa kaikki tervetulleiksi omalla suloisella tavallaan vienosti naukaisten.

2.5.2011 Mari on oikein sosiaalinen ja ystävällinen tyttö, aina vaatimassa hellyyttä ja huomiota – sylissä kovasti viihtyisi ja leikkisän oloinen on. Tulee
varmasti toimeen muiden kissojenkin kanssa ja kissakaveri olisi kodissa mukava Marilla olla. Vienosti naukuu jos en häntä huomaa, ensimmäisestä päivästä alkaen on hoitopaikassaan ollut kuin kotonaan ja varmasti sopeutuu kotiin kuin kotiin oitis ja ottaa uudet ihmiset avosylin vastaan. Valokuvat ei ole oikein Marille eduksi, on luonnossa hurjan paljon kauniinpi kuin kuvissa, vaikka onkin tuikitavallinen mustaturkkinen tyttö – luonne sitäkin suloisempi ja ihanampi. Mariin voi sovitusti tulla tutustumaan kotihoitajan luo Pirkanmaalle.

4.4.2011 Mari odottaa kotia Virumaalla.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.