Mari

11.04.2014

Alkuperä: Suomi

Kiltti Mari etsii rauhallista loppuelämän kotia samanluontoisen kissakaverin kanssa.

 

8.4.2023

Mari muutti omaan kotiin uuden kissakaverin luokse.

22.3.2023

Luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen Mari saapui Rekkujen sijaiskotiin kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Päivänsä leppoisa Mari viettää mielellään sohvalla tai sängyssä nokosia vedellen, mutta innostuu kuitenkin välillä myös leikkimään. Erityisesti erilaiset nauhat ja narut ovat tämän rouvan mieleen. Häntä kiinnostaa erityisesti mitä ulkona tapahtuu ja pääsy lasitetulle parvekkeelle tai ulkotarhaan hänelle olisi kiva uudessa kodissa. Mari ei ole varsinainen sylikissa, mutta hakeutuu ihmisen luo rapsutuksia kaivatessaan ja nauttii omien ihmisten seurasta. Vieraita Mari menee alkuun piiloon, mutta tulee nopeasti uteliaana tutkimaan uusia ihmisiä ja vastaanottamaan rapsutuksia.

Mari on tottunut käyttämään aina kissanvessoja oikeaoppisesti, ja muutenkin käyttäytyy hyvin. Hoitotoimenpiteet kuten madotus ovat onnistuneet ongelmitta. Marille on kertynyt hieman ylimääräistä, minkä vuoksi sen painon kehitystä on jatkossa tarkkailtava. Nykyisin Mari on ruuan suhteen hieman nirso, kun ruokavalio on vaihtunut kevyempään. Viherkasvit sen sijaan ovat Marin mielestä herkullisia, mikä on uuden kodin hyvä ottaa huomioon. Mari on käynyt yhdistykselle saapumisen jälkeen hammaskivenpoistossa, jonka yhteydessä eläinlääkäri on todennut Marin hampaiden olevan hyvässä kunnossa.

Marin unelmien kodissa olisi ihmisiä, kenelle saa tulla rapsutukselle, mutta toisaalta rauhallisia kolkkia, joissa vetää omissa oloissa nokosia. Mari on tottunut muihin kissoihin ja etsiikin kotia toisen rauhallisen, kissoihin tottuneen kissan kaverina.