Mara

Lisätty sivulle: 2014-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mara
7.8.2014 Mara muutti siskonsa Matildan kanssa yhteiseen kotiin Hyvinkäälle.

***

Kuulumisia omasta kodista:

1.10.2014 Meillä menee hyvin. Matilda ja Mara ovat todella kasvaneet ja saaneet massaa. Syövät hyvin ja tiettyjä ruokia, välillä yritetään uutta makua ja lajia. Olen ostanut sekä netistä että eläinkaupasta ruuat. Molemmat ovat tosi leikkisiä ja erittäin ihmisystävällisiä. Eivät ole tuhoja tehneet ja nukkuvatkin hyvin yöt. Aivan loistavasti mennyt.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt n. 4.5.2014. Kotihoidossa Vantaalla.

23.7.2014 Pentupoppoon selvittyä flunssasta ja leikkausajan häämöttäessä tulevana viikonloppuna olisi sopiva aika löytyä vihdoin se oma koti :)

Piskuinen ja hellyyttävä Mara on oikea sylivauva, viihtyy hellittävänä ja paapottavan vallan tyytyväisenä. Maitovauva-Mara vaati märkäruoan lisäksi emonmaidonvastiketta hieman pitempään kuin sisaruksensa, mutta pikkuhiljaa paino alkaa nousta samaan tahtiin kuin muilla. Olisi ihanaa jos koti löytyisi vaikkapa oman siskon Matildan kanssa, kaksikko tuntuu kulkevan tiiviisti yhdessä.

27.6.2014 Mara, Matilda ja Rusinante saatiin talteen noin 3 viikon ikäisinä pikkukissoina Satakunnan suunnalta. Koska kolmikon emo ei ollut niistä huolehtimassa, ensimmäisen hoitopaikan hommana oli opettaa pienet syömään ja tekemään tarpeensa itse. Vaativan alkuhoidon jälkeen kolmikko siirtyi samaan hoitopaikkaan yksinäisen Kirppu-pennun kaveriksi. Alkuun kolmikko hieman pörhisteli uudelle tuttavuudelle mutta piakkoin kaikki olivat hyvää pataa keskenään.

Tällä apinakolmikolla energiaa piisaa, uteliaat ja reippaat pikkukissat ovat aina valmiina uusiin seikkailuihin. Näille hurjapäille lajitoveri on omassa kodissa ehdoton, muutoin nämä leikkisät ja suloiset sylimaakarit tulevat toimeen varmaan missä tahansa!

Sisarukset ovat samassa hoitopaikassa Kirppu pentusen kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.