Mao

27.04.2020

Alkuperä: Suomi

Utelias ja leikkisä poika Mao etsii kotia yhdessä veljensä Winstonin kanssa, tai vaihtoehtoisesti uudessa kodissa jo asuvan nuoren ja leikkisän poikakissan kaveriksi.

25.9

Mao muutti loppuelämän kotiin.

 

8.9.2020

Mao hurmasi kaikki ja sai aikaan niin huiman kyselytulvan, että toistaiseksi emme ota enää vastaan tiedusteluja!

7.9.2020

Pian 4 kuukautta täyttävä (synt. 27.4.2020) rohkea Mao on viidestä kissanpennusta koostuvan pentueen yksi johtajahahmo.

Mao on utelias, rohkea ja leikkisä poika, joka ei kaihda pitää puoliaan kun joku kissoista tulee liian lähelle sen ruokakuppia tai lempileluja.
Mao tykkää ihmisistä ja hakeutuukin usein ihmisten läheisyyteen esimerkiksi sohvalle. Hän jaksaa välillä olla sylissä hetken ja selkeästi tykkää rapsutuksista, mutta usein into ei anna periksi pysähtyä paikalleen kauaksi aikaa. Eli siis tyypillinen terve ja eloisa kissanpentu kyseessä :)

Maon lemppari kuuden kissan laumasta on äitykkä Mama H., jota hän haastaa usein painimaan. Mao tykkää erityisesti paini- ja tunnelileikeistä, mutta myös pallottelu toimii hyvin.
Mao on tavannut pienempiä lapsia ja sopii myös lapsiperheeseen, kunhan perheen nuorimmat on opetettu lähestymään ja käsittelemään kissaa oikein.
Hoitotoimenpiteet vaativat vielä kärsivällistä opettelua.

Maota ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi tai yksinäiseksi kissaksi. Se muuttaa joko veljensä Winstonin kanssa, tai kotiin jossa on toinen nuori poikakissa riehukaveriksi.