Manuli

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Sipoo (sijaiskodissa)

Manuli on erikoisen ulkonäkönsä lisäksi myös valloittava persoona joka tahtoo olla talon ainoa kissa ja nauttia ihmisten jakamattomasta huomiosta.

4.7.2019

 

Manuli on noin viisivuotias poikakissa, joka tuli yhdistukselle löytökissana. Manuli ei kuitenkaan ole arka vaan kotiutui heti uuteen hoitopaikkaan ja seuraa kotihoitajaa lakkaamatta toiveenaan saada vähän helittelyjä. Sylikissa Manuli ei ole, vaikka läheisessä kontaktissa ihmiseen viihtyykin.

Tämän pojan ruokahalussa ei ole mitään vikaa ja etenkin märkäruoka kelpaa erinomaisesti. Vesikipolla leikitään mielellään, joten se on hyvä sijoittaa vettäkestävälle alustalle. Manulin turkki kaipaa harjaamista, mutta se on tälle hurmurille mieleistä yhdessäoloa vaikka välillä harjalla leikkiminen saattaakin kiinnostaa enemmän kuin harjattavana oleminen.

Olisiko sinulla koti tälle hurmaavalle leikkisälle yksineläjälle? Manuli ei tule toimeen toisten kissojen tai koirien kanssa ja etsiikin kotia ainoana kissana.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Essi / 0452171719

Soittoajat: Maanantaina 20-21
Keskiviikkona 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Manuli

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.