Mantra

Lisätty sivulle: 2014-07-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mantra
4.9.2014 Mantra sai kodin Helsingistä Toven ja koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.10.2014 Mantra saapui syyskuun alussa omaan kotiin Helsinkiin Tove-kissan ja Rumba-koiran kaveriksi muitta mutkitta. Ensi silmäyksellä ihmiset ja koira oli pop ja toisella jo kissakin ja niin on kissasiskon kanssa leikkiä ja temmellystä vain kaikki päivät. Tove-Mantra on osuva kaksikko, ei olisi paremmin voinut käydä näiden kaverien kanssa, niin on mainiot meiningit. Mantra on leikkisyydestään ja vauhdikkuudestaan huolimatta myös valtavan hienotunteinen ja kohtelias kissa, arvokas ja tyyni! Tykkää juoda suodaan kraanasta ja on vähän nirso ruokien suhteen, mutta saapa myös ateriansa pianon päältä, se on paras paikka syödä, sinne ei ainakaan koira yllä. Mantra nukkui ihmisten välissä heti kotiin saavuttuaan ja otti meidät lämmöllä ihmisikseen. Ei myöskään vierasta kodin ulkopuolisia ihmisiä ja eläimiä. Mantra on aivan mahtava kaveri. Paljon iloisia terveisiä koko porukalta!

***

Leikattu naaras, noin 1 v. Kotihoidossa Helsingissä.

21.8.2014 Mantraa ollaan menossa katsomaan.

Kuulumisia kotihoidosta:

15.8.2014 Mantra hurmaa myös vierailijat ystävällisellä käytöksellään. Rohkeasti häntä kauniiti kaartuen Mantra tulee tervehtimään vieraita ja rapsuttelut kelpaa niin tutuiltakin kuin vierailta. Mantra on kooltaan kovin pieni ja turkki on paksu jossa on kaunista punaista väriä ruskean seassa. Mantra on kovin ihastunut hoitopaikan suuren suureen koiraan ja mukavaa olisikin jos Mantralle löytyisi koti koiran kaverina.

28.7.2014 Hurmaava kissaneiti Mantra on kotiutunut hoitopaikkaan mukavasti. Sillä on kaksi suosikkipaikkaa: joko se nauttii omasta ajasta sohvan alla tai hakeutuu ihmisen lähettyville oleilemaan tai kerjäämään rapsutuksia. Mantra tykkää juoda hanasta eikä sitä haittaa vaikka samalla vähän turkkikin kastuisi! Mantran kotihoitopaikassa on koira, jonka kanssa se tulee hyvin toimeen, vaikka välillä vähän liian innokasta kaveria pitääkin paeta turvaan pöydälle tai sohvan alle. Mantra on kiltti ja helposti käsiteltävä ja matolääkkeenkin sille saa annettua yksin. Se onkin hurmannut talon kissapelkoisen isännän puolelleen hienolla käytöksellään!

22.7.2014 Mantra siirtyi Satakunnan suunnalta Helsinkiin etsimään omaa kotia. Tottunut aiemmassa kodissa sekä muihin kissoihin että koiriin, kodissa on myös ollut alle kouluikäinen lapsi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.