Manteli

13.09.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Manteli on leikkisä ja reipas teinikolli, ja etsii kotia yhdessä veljensä Milon kanssa

13.11.2022

Manteli on 1-vuotias, vauhdikas ja energinen teini-ikäinen kissapoika jonka lempipuuhaa on keppostelu, pöljäily ja riehuminen veljensä Milon kanssa. Manteli on täysin kesy, ihmisrakas ja salonkikelpoinen poika kun riehumiseltaan ehtii. Mantelin ja Milon kanssa tarvitaan paljon aktivointia, ja energian ohjaamista sallittuihin leikkeihin. Muuten pojat keksivät kyllä omaa tekemistä, joka ei aina kestä päivänvaloa.

Jos etsit leppoisaa ja rauhallista sohvaleijonaa, sitä Manteli ei tosiaan ole, ainakaan vielä pariin vuoteen. Mutta jos vauhdikas ja yllätyksellinen arki kahden hauskan teinikissan kanssa on juuri se mitä etsit, ja omaat rennon elämänasenteen ja hyvän huumorintajun, otahan yhteyttä : )

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

ainorekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Manteli

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.