Manta

Lisätty sivulle: 2008-11-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Manta
12.12.2008 Manta muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kisssan kaveriksi.

***

Naaraspentu, noin 3kk (joulukuun 2008 alussa), kotihoidossa Vantaalla

1.12.2008 Mantan sisaruksille on nyt omat kodit, mutta tämä pieni karvapallero tahtoisi myös omaan kotiin jonkun mukavan kissan kaveriksi. Koiriinkin on jo vähän tutustuttu, joten koiraperhekin saattaisi olla ok:)

18.11.2008 Sisarukset Mindie, Manta, Mats ja Milo ovat Haminalaisen kissan pennut jotka siirtyivät Vantaalle uuden emon hoidettavaksi, sillä omistajapariskunta olisi halunnut hukuttaa pentueen. Nyt tämä nelikko viettääkin iloisia lapsuuspäiviä adoptioemon ja sen neljän oman pennun kanssa.

Manta on suloinen pikkuneiti joka on väritykseltään sisarensa tapaan kilpikonnakuvioinen, mutta paljon tummempi. Manta ja Mindie lähtisivät mieluusti omaan kotiin yhdessä:)

Pennut ovat saaneet luovutukseen mennessä monta madotusta, ulkoloishäädön ja rokotukset. Lääkärintarkastuksessa ja ensimmäisillä rokotuksillä käytiin jo 7.11.08 ja eläinlääkäri totesi pentueen oikein reippaiksi ja terveiksi pikkukissoiksi.

Kissojen luovutus uusiin koteihin aloitetaan 12 vkon rajapyykin jälkeen, viikosta 49 eteenpäin. Toivottavaa olisi, että pennut pääsisivät pareittain omaan kotiin tai kotona olisi valmiina mukavaa kissaseuraa odottamassa.