Manna

Lisätty sivulle: 2006-12-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Manna
9.2.2007 Manna sai kodin Seinäjoelta.

***

LEIKATTU NAARAS, marraskuussa 2006 noin 6kk / kotihoidossa Seinäjoella

Manna on kaunis puolipitkäkarvainen kissatyttö joka odottaa omaa kotia kotihoidossa.

26.1.2007 KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA: Heippa! Mun nimi on Manna. Mä olen nyt ollut täällä Seinäjoella hoidossa kolmisen viikkoa. Vähän mua ensin jännitti kun täällä oli niin kauhee hälinä, onneksi mä sain kuitenkin olla rauhassa ikiomassa huoneessa. Tuo hoitotäti kävi sit mua tuijottelemassa ja viipyi välillä aika kauankin. Niin ja kävi se setäkin, ja se tyttö.

Sit yhtenä päivänä sieltä ovesta tulikin kissa. Ja voi että mä olin onnellinen! Taisi se toinenkin kissa musta tykätä, ainakin se alkoi nukkumaan mun kanssa. Niin, se on poikakissa se Lätsä… Sit yhtenä päivänä sieltä tuli toinenkin kissa. Se oli tyttö, niinkuin minäkin, Jekku nimeltään. Me ensin vähän sähistiin, kai se luuli, että mä yritän viedä sen poikaystävän tai jotain, mutta aika äkkiä me saatiin asia sovittua ja ollaan jo kavereita. Jekun kanssa mä nukun usein päikkärit tuossa kiipeilypuun pesässä, sen kainalossa on niin kiva olla.

Niin, ja sit täällä on koira. Tai oli täällä kaksikin, mut se toinen lähti kuulemma kotiin. Mä olin alkuun aika peloissani, kun tuo näyttää tosi oudolta ötökältä ja se hyppii ja pomppii ja tökkii kuonolla. Mut nyt me jo leikitään yhdessä, se koira, Siru, juoksee mua karkuun ja mä yritän saada sen kiinni. Hassua kun tuo hoitotäti nauraa aina, että on koiran ja kissan roolit menny sekaisin…

Sit nämä ihmiset… Mä niin haluaisin mennä niiden syliin ja kehrätä ja antaa niiden silittää mut uneen, mutta kun pelottaa vielä. Yhtenä yönä ne sit oli ihan hiljaa, tuhisi jotenkin hassusti. Mä sit menin sinne niiden viereen, kun siellä oli kaikki muutkin kissat ja Sirukin, ja menin sit sen hoitotädin masun päälle. Siihen mä sit nukahdin ja voi että mulla oli hyvä olla! Nyt mä oon sitten uskaltanut jo mennä tuon tädin syliin päivälläkin, se harjasikin mua ja leikkasi takut pois korvien takaa. Se oli ihan kivaa.
Mä käyn aina välillä kirjoittelemassa tänne. Kun mulle kuulemma etsitään kotia, ja sit mä lähden vielä jonain päivänä jonkun luo, joka pitää musta oikein tosi hyvää huolta. Niin tuo täti ainakin lupasi.

****

Mannan terveisiä kotihoidosta 21.1.2007 Manna on reipastunut tosi paljon näiden kahden viikon aikana! Se on silti yhä vähän arka ihmisiä kohtaan, mutta rohkaistuu välillä hakemaan rapsutuksia ja nauttii niistä silminnähden. Korvien takaa kun neitiä rapsuttaa, se heittäytyy selälleen ja aloittaa tyytyväisen kehräyksen.

Toisia kissoja Manna näyttäisi suorastaan rakastavan! Meillä suurimmat
rakkaudenosoitukset on saanut osakseen Lätsä ja tämä parivaljakko
viihtyykin yhdessä kuin paita ja peppu. Jekkuakin Manna yrittää kovasti
puskea ja kiehnää ympärillä, mutta pusut ja pesut säästetään kyllä
Lätsälle. Koiriinkin Manna on päässyt tutustumaan ja hyvin tulee
varsinkin Sirun kanssa toimeen.

Tiivistettynä: Manna on uskomattoman kaunis, pienikokoinen kissaneiti,
jonka tulevassa kodissa voisi mielellään olla kissakaveri. Kunhan vielä
vähän rohkaistuu, neidistä tulee varmasti varsinainen sylikissa.
Tulevan omistajan tulee varautua siihen, että tämä turkki vaatii jonkin
verran huolenpitoa pysyäkseen takuttomana.

****

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.