Manfred

Lisätty sivulle: 2012-03-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Manfred
4.5.2012: MANFRED SAI KODIN TAMPEREELTA.

****

KUULUMISIA omasta kodista:

4.6.2012: Manfred saapui kotiin 4.5. Võrun tarhalta. Tarhalta arveltiin pojan nopeasti oppivan hakemaan hellyyttä omalta ihmiseltään, vaikka tarhalla vieraita hieman ujostelikin. Manu tuli kuljetuskopastaan ulos heti kuin kotiinsa, ja otti meihin nopeasti kontaktia puskien ja kehräten. Sänkyynkin tuli nukkumaan ilman mitään arastelua. Ruoka on maistunut hienosti alusta asti, välillä maistuisi ihmistenkin ruuat, jos ei annostaan vahdi… Todella ystävällinen otus Manfred on, ja itsetunto on kunnossa. Vieraita ei pelkää vaan rohkeasti tulee tekemään tuttavuutta, saattaa kiivetä syliinkin. Hiekkalaatikko hyvin hallinnassa. Käsittely, kuten kynsien leikkaaminen ja syliin nostaminen, onnistuvat ongelmitta. Olemme myös todenneet, että Manfed on poikkeuksellisen älykäs kissa! Osaa mm. avata oven ja television sekä pyydystää esineitä, joiden pitäisi olla ulottumattomissa. Oppii nopeasti kertakatsomisella asioita ja päättelee mutkikkaampiakin juttuja. Jos olemme jossain käymässä, kotiin tullessamme Manu on tunnontarkasti vastassa. Vastassa ollaan välillä myös vessan ovella. Hellyyskohtauksen saadessaan Manfred ilmaisee sen selkeästi, tulee luo, puskee ja pörisee, ja ottaa kiitollisena rapsutukset vastaan. Välillä sitten lekotellaan seinähyllyllä ylhäisessä yksinäisyydessään. Manfred on komea tiikerikissa, jolla on upea, paksu häntä. Aivan loistava persoonallisuus!

Tex Willerin saavuttua 7.5. Manfred tuli uteliaana ja kohteliaana herrasmiehenä hieromaan tuttavuutta, ja koska Manu on ystävällinen luonne, yhteinen sävel löytyi pojille hyvin nopeasti. Alle vuorokauden kuluessa näimme molempien jo nukkuvan toisissaan kiinni. Välillä toki pitää leikkiä rajuja painimis- ja jahtaamisleikkejä, mutta niissä pojat ovat hyvin tasaväkisiä, eikä tarkoitus ole toista satuttaa. Toistensa turkkeja pojat myös nuolevat, ja välillä keksitään ja toteutetaan myös yhteisiä kolttosia. Meitä hieman jännitti poikien toimeentuleminen keskenään, koska ne tulivat eri tarhoilta, mutta huoli osottautui aiheettomaksi. Manfred ja Tex Willer ovat selkeästi kiintyneet toisiinsa.

Eli sydämelliset kiitokset Rekku Rescuelle ja Võrun ja Kohtla-Järven tarhoille Viroon näistä ihanista uusista perheenjäsenistä! Olemme erittäin onnellisia ja tyytyväisiä.

Hanna-Maria ja Ilkka

****

LEIKATTU UROS, noin 1v. (huhtikuussa 2012)

15.3.2012: Manfred on kaunis, kameralle mielellään poseeraava poika. Manfred tulee todella hyvin toimeen kaikenlaisten kissojen kanssa ja sen kodissa olisi hyvä olla virkeä kaveri odottamassa. Mielellään Manfred muuttaisi samaan kotiin ystävänsä Sakun kanssa, jos tämä olisi kodin tarjoamista harkitsevalle mahdollista. Manfred on ystävällinen kissa. Nopeasti kotioloissa oppinee hellyyttä hakemaan omalta ihmiseltään, vaikka tarhaoloissa hieman ujosteleekin vieraita ihmisiä. Saku on luonteeltaan vaatimaton, kuitenkin aika vilkas, utelias ja reipas touhuilija.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.