Mandy (nyk. Sanni)

Lisätty sivulle: 2010-08-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mandy (nyk. Sanni)
29.11.2010 MANDY MUUTTI OMAAN KOTIIN KIRKKONUMMELLE

****

LEIKATTU NAARAS, noin 6kk marraskuussa 2010/Helsingissä

8.11.2010 Mandy, nyk. Sanni joutuu etsimään uuden kodin, sillä perheen vanha kissa ei vaan millään sopeudu seuralliseen ja kissoista tykkäävään Mandyyn.

Nykyinen koti kertoo: Minä sain kyllä aivan ihanan kissan, mutta Minni sen sijaan ei hyväksy sitä lainkaan. On kulunut jo 8 viikkoa ja tilanne on edelleen aivan sama, kissani on stressaantunut, pakoilee pentua tai tappelee sen kanssa. Mandy-Sanni reippaana kissana on kuin kotonaan ja Minni taas kulkee nurkissa eikä halua olla samassa huoneessakaan. Minni on esim. aina nukkunut sänkyni jalkopäässä, mutta nyt ei suostu tulemaan huoneeseen kun Sanni on siellä, käy vain välillä naukumassa ovella ja lähtee pois. Se vapautuu vasta kun laitan Sannin yöksi pikkuhuoneeseen.

En näe muuta ratkaisua kuin luopumisen Sannista, niin kovin ikävää kuin se onkin. Ellei minulla olisi 2-vuotiasta Minniäni pitäisin Sannin ilomielin, se on mitä hurmaavin kissa – pirteä, peloton ja kiltti, tupsahtelee kesken leikkiensä syliin kehräämään, puskemaan ja leipomaan, ottaa myös mielellään torkut sylissä. Joku saisi siitä aivan ihanan lemmikin. Se olisi mielellään myös toisen kissan kaverina, kulkee täällä Minnin perässä eikä voi ymmärtää ettei se pidä siitä. Mutta tulee kyllä hyvin toimeen yksinkin, leikkii itsekseen leluilla ja jaksaa loputtomiin “riehua” kun sen kanssa leikkii huiskilla ym. Minulle tulee sitä ikävä, tästä ei kissa paremmaksi muutu.

Kävin keskiviikkona leikkauttamassa Mandyn Sopulitien eläinlääkärillä. Se on toipunut hienosti, jaloille piti päästä pikaisesti vaikka kulku olikin hieman
heilahtelevaa. Oli liikuttavaa katsoa kun sitä kerran hieman yökötti neiti taapersi huojuen hiekkalaatikolle, etutassut sisällä ja muuten ulkona – siisti kissa. Mandy on myös saanut toisen rokotuksen ja madotuksen.

10.9.2010 MANDY MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

NAARAS, noin 3kk (elokuun puolivälissä 2010)/Helsingissä
Luovutus 13.8.2010 alkaen (luovutusikä 12vkoa)

30.8.2010 Mandy on rohkaistunut todella paljon ja se tulee itse hakemaan silityksiä. Sylissäkin tyttö viihtyy hetken, jos sitä rapsuttaa. Mandyn sisarukset saivat jo kodin ja Mandy joutuu nyt valitettavasti olemaan yksin hoitohuoneena toimivassa kylppärissä. Uudessa kodissa voisi olla kissaseuraa tälle leikkisälle tytölle :)

17.8.2010 Mandy olisi valmis lähtemään omaan kotiin vaikkapa jonkun mukavan kissan kaveriksi.

13.8.2010 Mindy, Mandy ja Manu kävivät tänään eläinlääkärissä tarkastuksilla ja saamassa rokotuksen ja mikrosirun. Pennut ovat nyt hoidossa Helsingissä.

19.8.2010 Alun arastelun jälkeen Mandysta on tullut huomattavasti rohkeampi, mutta tyttö tuntuu jäävän Mindyn & Manun jalkoihin. Mandya voi myös silittää. Olisi mukavaa, jos tulevassa kodissa olisi reipas kissa Mandyn kaveriksi.

2.8.2010 Mindy, Mandy ja Manu ovat kissasisarukset Karjalohjalta. Niiden emo on kesykissa, mutta pennut olivat saaneet syntyä vapaasti luontoon. Nyt pennut ovat hoitopaikassa ja tottuneet kotielämään, ja emokin toivottavasti striloidaan pian. Olisi tietysti mukavaa jos pennut pääsisivät omaan kotiin yhdessä kissakaverin kanssa tai jos perheessä olisi jo valmiina kissaseuraa.

Kotihoitaja kertoo: Mandy on sisaruksista viimeinen pentu, joka saatiin loukutettua vasta noin viikko sitten. Mandy on edelleen vähän arka, mutta Mandysta näkee jo nyt että kun pääsee omaan uuteen kotiin, se tottuu ihmisiin ja siitä saa ihanan rapsutuksia ketjäävän tytön itselleen.
Mandy on sisaruksista tummin.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.