Mammutti (nyk. Manu)

02.04.2011

Alkuperä: Suomi

31.1.2018 Mammutti muutti omaan kotiin ainoaksi kissaksi Helsinkiin.

 

04.07.2018 Kuulumisia kodista:

Moi,

Havahduin tässä, että en ole muistanut päivittää Mammutin kuulumisia juurikaan. Mammutista tuli meillä Manu aika äkkiä, ja sillä nimellä hänet nyt tunnetaan :)

Manu on valloittava persoona, sosiaalinen, lapsiystävällinen, puhelias ja aktiivinen. Osallistuu kodin askareisiin ja lasten leikkeihin, välillä taas vetäytyy tuntikausiksi nukkumaan, mahdollisimman mukavaan paikkaan toki. Manun hyppykyky ja notkeus hämmästyttää meidät vieläkin, suosikkipaikka päiväunille on ollut mm hattuhylly.

Parhaiten Manu viihtyy kuitenkin sylissä, ja yllättäen selällään, siinä voi köllöttää pitkään ja ottaa vastaan rapsutuksia. Manu on myös innokas puskemaan. Olemme niin onnekkaita, että meille löytyi juuri oikea kissapersoonaa :)

t. Inge”

 

***
Mammutti on iso kooltaan ja sydämeltään. Tämä upea punainen kollipoika säntää suoraa sydämeesi.

15.1.2018

Mammutti on leppoisa ja rakastettava herrasmies. Tällä otuksella on niin suuri sydän, että sen näkee kauas ja se sykkii ihan kaikille. Mammutti on kissa, jonka jokainen kaipaa kotiinsa: Rauhallinen, ymmärtäväinen ja rakastettava. Mammutti viihtyy sylissä ja kaipaa kotia jossa hänelle riittää rakkautta ja aikaa.