Mammanpoika (nyk.Vasili)

Lisätty sivulle: 2012-04-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mammanpoika (nyk.Vasili)
26.5.2012 Mammanpoika muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.10.2013 Moi, meillä on kaikki hyvin. Vasili on meidän aarre ja hän tietää sen. On jonkun verran vaativa luonne, mutta se on meille ok. Ruoan suhteen vaativuus vaan kasvaa kokoajan. Enää ei Carny maistu, vaan nyt hän vaatii Portaa tai Almo Naturea. Tykkää myös keitetystä kanasta ja seitistä. Usein riehuu ja tekee pahojaan, mutta ei mitään vakavaa, paikkoja ei riko. Kynnet teroittaa kiltisti vain omassa kiipeilytelineessä. Hän tykkäsi purra silloin kun me hänet otettiin ja tykkää tehdä sitä edelleen, mutta ei satuttamistarkoituksessa ja muutenkin hän on hulluna meihin. Teemme kaiken yhdessä ja silloin kuin jompikumpi meistä on kotona niin harvoin Vasili on omissa oloissaan. Parasta aikaa on kun kaikki ovat kotona, sitä Vasili rakastaa ja kun jompikumpi on poissa, hän selkeästikin ikävöi ja juoksee ovelle vastaan kun tulee kotiin. Hän nukkuu aina meidän kanssamme ja usein vaatii ruokaa kun me syömme.

Meillä on ollut ennen useita kissoja, silloin kun asuin vielä vanhempien luona, mutta tällaista yhteyttä kissan kanssa en ole ennen kokenut. Käytimme kesällä rokotuksessa niin kuin pitikin. Vasili tykkää viettää paljon aikaa parvekkeella ihan vuoden ympäri ja tähän liittyykin meidän ainoa negatiivinen kokemus hänen kanssaan. Noin kuukausi sitten, viikonloppuna, aamukahdeksalta Vasili otti parvekkeella linnun kiinni ja toi sen vielä elossa ollessaan sisälle ja aina makkariin asti ilmeisesti meille näytettäväksi. Heräsimme sunnuntaiaamuna kuolemaa tekevän linnun huutoihin ja hirveän shown jälkeen jouduimme lopettamaan sen. Koko tämä kokemus oli erittäin epämiellyttävä, mutta onneksi ainoa Vasiliin liittyvä epämiellyttävä kokemus. Emme olleet hänelle vihaisia, ei voi kieltää saalistajaa saalistamasta. Olemme tavallaan jopa ylpeitä, olihan se taidonnäyte. Mutta toivottavasti jää ainoaksi kerraksi :)

23.9.2012 Hei, meillä on sujunut tosi hyvin, kiitos kysymästä. Vasilista on kasvanut iso, kaunis kolli (ohessa muutama kuva) ja me rakastamme häntä todella
paljon. Hän tosi fiksu, elävä ja uskollinen kissa ja on myöskin tosi kiintynyt meihin.

***

Urospentu, noin 4kk (huhtikuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

21.5.2012 Mammanpoika etsii kiireellä kotia ainoana kissana. Mammanpoika on erittäin ihana kissa, joka haluaa olla mukana kaikissa arjen askareissa ja yöt nukkuu mielellään kainalossa. Mistä Mammikselle se oma rakastava koti?

28.4.2012 Hoitomamma <3 Mammanpoika, joka on aivan hurmaava kehrääjä, joka rakastaa ihmisiä, sylissä oloa ja silityksiä. Mammis ei ollut moksiskaan paikan vaihdosta, yön nukkui hienosti ja aamusta jo kiipesi syliin hakemaan huomiota. Mammis on oikein kiltti ja rakastettava pikkukolli, joka sopii monenlaiseen kotiin.

27.4.2012 Komea Mammanpoika saapui Suomeen kotihoitoon. Lisätietoja tulossa, kunhan ensin hoitomamma poikaan hieman tutustuu.

22.4.2012 Kotihoitajan kertomaa: Superkiltti,rohkea ja erittäin viisas kissanpentunen. Mammanpoika,on koko ajan äidin kanssa,mutta ei pelkää myös muita kissoja. On suuri ystävä Pingviini Lolon kanssa. Lolo ja hänen suuri sydänystävä iso Karhu, tämä on yhteinen ystävänpiiri,on todella hauska katsella, miten jo iso Karhunpoika leikkii pikkuisten kanssa ja hellästi tassulla koskettele. Mammanpoika on aina kaikissa kotiaskareissa mukana,kaikki on hänelle kiinnostava, osallistuu siivoukseen ja katsele kanssani telkkaria ja tietenkin sylissä. Hän sopii vaikka lapsiperheeseen,on kiltti ja aivan ihana ilopilleri.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.