Mama

Lisätty sivulle: 2009-11-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mama
4.12.2009 MAMA JA DULLE MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN HELSINKIIN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1-2v (syksyllä 2009)/Vantaa

16.11.2009 Mama kävi perjantaina saamassa rokotuksen ja samalla eläinlääkäri tarkasti reippaan äidin. Pennut ovat nyt valmiita vieroitettavaksi ja parin viikon kuluttua käydäänkin sitten Maman kanssa steriloinnissa sekä samalla laitettan mikrosiru. Sen jälkeen tämä sulavalinjainen kaunotar on valmis matkaamaan omaan kotiin. Mama on oikein mukava tyyppi ja tottunut nyt hoitopaikassa muihin kissoihin sekä hoitopaikan koiriin, ilman yhtäkään sähähdystä sopeutuminen hoitopaikan porukkaan sujui mutkitta.

4.11.2009 Nuori mustavalkoinen Mama-emo sekä mustat veljekset Ulle, Dulle ja Dof päätyivät monen mutkan kautta hoitoon Vantaalle ja odottavat nyt omaan kotiin pääsyä.

Mama on nuori kissa, mutta se on hoitanut pennut kuin vanha tekijä. Mama on reipas ja kaikin puolin normaali kotikissa ja sille todella toivoisi löytyvän oman hyvän kodin.

Koko sakki on jo madotettu ja ensi viikolla olisi tarkoitus käydä moikkaamassa eläinlääkäriä rokotusten sekä mikrosirun laiton merkeissä. Mama myös steriloidaan ennen uuteen kotiin lähtöä. Kulukorvaus leikatusta kissasta on 115€.