Mama Bonita (nyk. Vilmakaisa)

Lisätty sivulle: 2013-07-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mama Bonita (nyk. Vilmakaisa)
20.9.2013 Mama sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.3.2016 Lisätty kuvaterveisiä Vilmakaisalle sekä suloinen pesuvideo kaverinsa Tuhkimon kanssa.

22.11.2014 Vilmakaisa sai itselleen kissakaverin 11.7.2014 Super-Ilmattaresta. Kuvaterveiset tytöiltä.

***

Leikattu naaras, noin 3 v. (kesällä 2013), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

19.8.2013 Mamaa ei juurikaan enää hoitopaikassa ujostuta. Selvästi tämä hitaammin lämpeävä kissaneito on nyt kotiutunut ja oikea luonne alkaa näkymään. Mama on silti hyvin rauhallinen, mutta rakastaa rapsutteluja ja mielellään leikkii hoitotädin kanssa. Vieraiden ihmisten käydessä kylässä, Mama siirtyy sivummalle tutustumaan vieraisiin, mutta ei mene piiloon ja innostuu kyllä pian seurustelemaan jos vieras alkaa leikkimään Maman kanssa. Uusia kuvia ja lisää tarinoita Mamasta löytyy täältä

6.8.2013 Mama on kotiutunut meille hyvin ja on ystävystynyt meidän oman kissan kanssa. Edelleenkin ajoittainen ujous vaivaa ja Mama mielummin seuraileekin kodin tohinaa sivummalta. Kuitenkin tämä neitokainen koko ajan enemmän oppii luottamaan hoitotätiin ja muuttuu seurallisemmaksi. Huiskulelu on aivan vastustamaton ja Maman saakin helposti leikkiin mukaan, silloin ujo Mamakin innostuu ja omaan rauhalliseen tapaansa temmeltää lelun kanssa.

Mama sopisi hyvin aikuiseen kotiin joka antaisi Mamalle aikaa tulla ulos kuorestaan ja tutustua uusiin omistajiin hiljalleen. Kiltti kissakaveri voisi olla Mamalla hyväksi.

Mamasta lisää tarinaa löytyy täältä

22.7.2013 Mama päätettiin siirtää uuteen hoitopaikkaan, jotta pennut vieroittuvat ja Mama pääsee etsimään omaa kotia.

Vaikka Mama onkin hieman ujo tyttö, niin kotiutuminen uuteen paikkaan on lähtenyt sujumaan todella hyvin. Mama meinaa olla hieman piilossa, mutta kun tämän kiltin tytön kaivaa piilopaikasta esiin ja alkaa silittelemään, niin Mama nauttii kovasti. Uuteen ympäristöön suhtaudutaan varauksella, mutta silti rapsuttelu palkitaan tyytyväisellä kehräyksellä. Jo ihan parissa päivässä Maman luottamus hoitotätiin on kasvanut huomattavasti. Tänään kun Mamaa silittelin, tyttö siirtyi ihan viereen makoilemaan ja puski kasvojani. Rauhallisen tutustumisen jälkeen Mamasta tulee varmasti ystävällinen ja hellyydenkipeä kisuli.

Mamasta lisää tarinaa löytyy täältä

15.7.2013 Mama Bonita ja pentunsa Kisu Killisilmä, Maisa Pallopää, Marsupilami ja Sebastian tulivat hoitoon pikkuisten ollessa pariviikkoisia kääryleitä.

Mama Bonita on vieraille ihmisille varautunut mutta on alkanut tutulle kotihoitajalle näyttämään pehmeää puoltaan. Mama on alusta alkaen luottavaisesti katsellut kun pentuja on käsitelty ja on antanut hienosti käsitellä itseäänkin vaikka on selvästi jännittänytkin – madotus, korvien putsaus ja kynsien leikkaus on mennyt ihan nätisti. Käytöksestä huomaa että täyttä luottoa ei ihmiseen ole mutta tässä Mamassa on paljon potentiaalia oppia luottamaan täysin ikiomaan ihmiseensä :) pikkuhiljaa Mama on alkanut sulaa hoitajalleen ja oppinut pitämään silityksistä, rentoutumaan ja tulemaan oma-aloitteisesti koko ajan lähemmäs. Pentunsa Bonita on hoitanut mallikkaasti ja ansaitsisi itsekin löytää rakastavan kodin loppuelämäkseen.

Mama Bonita kaipaisi rauhallista kotia jossa on antaa aikaa sopeutumiseen. Kissakaverin Mama voisi hyvinkin hyväksyä kunhan kaveri ei olisi liian riehakas sillä itse rouva ei ole kovin vauhdikasta sorttia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse tai sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.