Malkolm

Lisätty sivulle: 2012-03-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Malkolm
28.6.2012 MALKOLM MUUTTI OMAAN KOTIIN JURVAAN

****

LEIKATTU UROS, noin 1v. (maaliskuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

13.5.2012 Malkolm ja Melker lähtisivät mieluusti yhteiseen kotiin, ellei sitten jossain olisi jo seuraa kaipaileva kissa odottamassa… Molemmat herrat ovat kiltteja ja leikkisiä, kaikenkaikkiaan helppoja hoidettavia ja nyt alkukankeudesta selvittyään tulevat vieraidenkin rapsuteltavaksi.

Malkolm rrrakastaa pehmopalloja, jotka tosin pojun käsittelyssä ovat nopeasti entisiä! Palloja kuljetellaan suussa muilta piiloon, niitä jahdataan villisti ympäriinsä, ja välillä käytetään vesikipossakin…

6.5.2012 Lisätty kuvia komeasta Malkolmista :)

10.4.2012 Malkolmilla on vielä tapana suhahtaa hoitohuoneeseen tulijoita pöydän alta. Tämä on kuitenkin silkka muodollisuus, sillä heti sähinän jälkeen poika tulee hakemaan rapsutuksia, ja syliinkin saa nostaa hetkeksi hellittäväksi.

18.3.2012 Solakat, melkein kokomustat veljekset Malkolm ja Melker saapuivat jonkin aikaa sitten yhdistyksen hoiviin yhdessä Aada-Maria-emonsa kanssa. Pojat ovat noin vuoden ikäisiä, Malkolmilla on pieni valkoinen laikku kaulassa ja Melkerillä valkoista kaulassa ja alavatsassa. Uusi paikka ja vieraat ihmiset ovat poikien mielestä vielä vähän pelottavia, ja välillä niille pitää pikkasen suhahtaa. Kuitenkin syliin otettaessa pojat käpertyvät nätisti kerälle ja kynsien leikkaaminen ja matolääkkeen anto sujuu helposti.

Malkolm on veljeään hieman rohkeampi ja tulee hetken mietittyään omatoimisesti hakemaan silityksiä, välillä jopa kellahtaa kyljelleen rapsuteltaessa. Melker sen sijaan ei ihan vielä ymmärrä ihmisten ihanuutta – paitsi silloin kun tarjolla on namia ;)

Veljekset etsivät ensisijaisesti kotia toisen kissan kaverina. Ne pitävät kovasti toisistaan ja yhteistä kotia voisi harkita, mutta ainakin toistaiseksi ovat sen verran ujoja ja varovaisia että reippaamman kissan seura voisi olla parempi vaihtoehto. Tällä hetkellä tyypit ovat ikäisekseen aika rauhallisia, mutta luulisin että ajan myötä leikkisämpikin puoli molemmista löytyy…

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.