Mali

Lisätty sivulle: 2012-02-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mali
15.2.2012 Mali ja Nelli muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, noin 8v, kotihoidossa Helsingissä

7.12.2011 Nelli ja Mali ovat olleet luonani jo pitkään kotihoidossa, ja ovat molemmat aivan mahtavia kissoja! Ajan mittaan ne ovat näyttäneet myös leikkisämmän puolensa, ja varsinkin Nelli innostuu välillä riehakkaaseenkin leikkiin, ei siis ikä paina vielä näitä rouvia.

Nelli on tosi reipas ja seurallinen kissa, joka tulee usein kiehnäämään ja kerjäämään rapsutuksia ja palkitsee silitykset kovaäänisellä kehräyksellä. Usein Nelli myös tulee luokse kun sitä huutaa nimeltä, jos ei hänellä parhaillaan satu olemaan parempaa tekemistä… Nellin ainoa vähän ikävä tapa on ilmoittaa sähähtämällä kun silitykset saavat riittää, mutta ei kuitenkaan sähähdyksestä huolimatta raavi tai pure ikinä!

Mali ei viihdy sylissä, mutta muuten kyllä oleilee mielellään ihmisen vieressä ja lähellä, ja nauttisi silityksistä ja rapsutuksista loputtomiin. Mali heittäytyy lattialle selälleen silloin kun haluaa rapsutuksia ja nukkuu yöt mieluiten sängyn jalkopäässä. Mali on tainnut hieman hoikistua täällä ollessaan, vaikka millekään varsinaiselle laihdutuskuurille en sitä ole pistänyt. Ruoka kuitenkin maistuu ja yleensä Mali ilmoittaa heti aamulla, että nyt on nälkä, tulemalla sängyn viereen istumaan ja maukumaan.

Nelli ja Mali ovat molemmat kilttejä ja persoonallisia kissoja ja joku onnekas ihminen saa näistä mahtavat kissakaverit itselleen!

Nellillä ja Malilla olisi kiire löytää koti, sillä kotihoitaja on lähdössä matkalle.

17.3.2011 Nelli ja Mali joutuvat etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Kaksikko on viettänyt koko ikänsä yhdessä, joten nytkin hakusessa on yhteinen koti.

Kotihoitaja kertoo: Nelli ja Mali on tosi kilttejä ja rauhallisia 8-v. kissarouvia. Kumpikaan ei kauaa jaksanut arastella kun ne tuotiin tänne, vaan lähtivät melkein heti tutkimaan uutta hoitopaikkaa. Leluilla leikkiminen ei oikein jaksa kiinnostaa, mutta silityksistä ja rapsutuksista nautitaan sitäkin enemmän. Kilttejä, ihmisrakkaita ja hellyydenkipeitä kissoja molemmat.

KULUKORVAUS tästä kissakaksikosta on poikkeuksellisesti yhteensä 120 euroa. Kumpikin kissa on saanut mikrosirun ja perusrokotukset.