Maku (nyk. Dogu)

Lisätty sivulle: 2010-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Maku (nyk. Dogu)
19.2.2011 MAKU MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

7.7.2011 Hiihtoloman aikoihin kuluvana vuonna haimme pienen ujon pojan Helsingistä Turkuun. Kuljetuslaatikossa oli sisariaan paljon ujompi poika, joka ei olisi halunnut tulla laatikosta laisinkaan, toisin kun sisarensa ja matka alkoi Turkuun äänekkäästi :)

Kotona pieni ujo poika asusti ensimmäiset viikot suihkuhuoneessa, saunassa pesuvadissa ja suihkukaapin alla. Antoi joskus koskettaa, mutta leikki kyllä (jos ei katsonut kohden). Asteittain rauhassa pieni ujo poika reipastui ja pikkuhiljaa siirtelimme ruokakippoja kauemmas, saunan pesuvadista josta oli tullut pienen ujon pojan “tukikohta”. Katkaravuilla saimme pienen ujon pojan syömään kädestä ja näin tottumaan meihin. Sen kynnyksen yli kun pääsimme, pieni ujo poika uskalsi alkaa tutkimaan kotonaollessammekin jo paikkoja. Ruokakipot siirtyivät pikkuhiljaa keittiöön ja pieni ujo poika tuli ensikertaa syliin :)) Pienen ujon pojan matka kohti pientä rohkeaa poikaa, oli siis alkanut :)

Näistä pienen ujon pojan ajoista ei tänään ole tietoakaan, vaan Dogusta tuli kuin tulikin pieni rohkea poika :) On tosin vielä asioita joita se jännittää, mutta rohkea se alkuun nähden kyllä on…..ihan meidän Dogu vaan….!!

Rakastaa sylissä oloa ja rapsutuksia! Osaa istua pyydettäessä jos saa kissan namin ja tulee luokse kun kutsutaan. Muitakin koiramaisia elkeitä pienellä rohkealla pojalla on, se nimittäin kerjää eli istuu vieressä kun syödään ja odottaa käsivällisesti, että saisi jotain…..kuolata se ei vielä osaa eli jojot ei roiku suupielistä…ainakaan vielä. Jugurttipurkin se tahtoo aina nuolla puhtaaksi ja kaikki maut kelpaa. Pizzasta pieni rohkea poika syö aina ananakset, ei muuta.

Ruokahalu on muutenkin ihan pohjaton ja odotammekin milloin pienestä rohkeasta pojastu tulee iiiiso rohkea poika :)

Sitä odotellessa, pieni rohkea poika lähettää kesäiset terveiset Turusta sisarilleen ja muillekkin sivuilla kävijöille!

****

UROS, noin 5kk (helmikuussa 2010)

8.2.2011 Osa sisaruksista on jo päässyt omaan kotiin, mutta missä olisi Maku-kollille oma koti?

30.12.2010 Viisi kissasisarusta (Mokoma, Maku, Madde, Misty ja Melina)löydettiin noin yhden viikon ikäisenä pensaasta. Ei ole tietoa oliko joku emo ne sinne synnyttänyt, kuljettanut vai oliko joku ihminen ne sinne hylännyt. Pennut eivät kuitenkaan voineet jäädä pensaaseen vaan ne otettiin hoitopaikkaan ja niille löydettiin keinoemo (Emmet, Elias, Elmeri, Elna, Elvi ja Enni-penttujen emo toimii sijais-emona).

Pennut ovat nyt varttuneet hoitopaikassa, joten kaikki ovat suloisia kotikissoja. Maku on kotihoitajan kuvauksen mukaan rohkea, iloinen leikkisä ja rakastava sylikissa.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.