Maito

Lisätty sivulle: 2013-08-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maito
7.8.2013 Maito ja Blues saivat yhteisen kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vkoa (20.8.2013), kotihoidossa Espoossa.

20.8.2013 Maito ja Blues sekä pienempi pentu Titi-Uu ovat tulleet yhdistykselle hoitoon Satakunnasta kissapopulaatiosta.

Maito on leikkisä, nätti ja persoonallinen tyttökissanpentu. Maiton arkeen kuuluu leikkiä kissakaverien kanssa, koirien härnäämistä ja paljon hyvää ruokaa.

Aluksi uudet asiat pelottavat tätä neitokaista. Esimerkiksi imuri saa päällensä sihinät, mutta hetken tutustumisen jälkeen jopa imuri saa olla samassa huoneessa, kunhan ei varoittamatta käynnisty. ;-) Sylissä vähän vielä jännittää, mutta jos turvaksi käärii viltin ja istahtaa alas, saattaa kuulla suloisen tasaisen kehräyksen.

Maito pitää muista kissoista, sellaisia voisi siis tulevasta kodista löytyä. Maito tykkää myös leikkiä ihmisen kanssa, erityisesti huiskalelu on tytön mieleen. Liikkuvia koiria vähän arastaa, mutta valojen sammuessa ja koirien nukkuessa, uskaltaa Maito jopa leikkiä koiran hännällä. Tulevasta kodista voisi löytyä rauhallinen koira, joka ei innostu jahtaamaan kissoja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpennun luovutusikä on 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.