Maisa Pallopää

Lisätty sivulle: 2013-07-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maisa Pallopää
27.7.2013 Maisa Pallopää muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi

***

Kuulumisia omasta kodista:

30.7.2013 Nyt on siis pari päivää mennyt, ja Maisalla on kaikki mennyt oikein hyvin! Ekana yönä vähän valitti ikävää, itse olin kyllä kerännyt niin paljon univelkaa, etten heräillyt yöllä sen kummemmin :) Pari ekaa päivää myös aika levottomasti kiehnäsi ympärillä, kun tuli huoneeseen, mutta nyt kiehnääminenkin on rauhoittunut :) Jo sunnuntaina oli kova halu tulla tutkimaan loppuja huoneita asunnosta.

Eilen päästin Maisan Leon kanssa samaan tilaan, ja Maisa pörhisteli aika paljon, sähisi ja murisi jos Leo tuli liian innokkaasti lähelle. Leo haluaisi kovasti leikkiä pikkuisen kanssa, mutta Maisaa tosiaan vähän jänskättää. Tänään on mennyt jo paljon paremmin, Maisu ei enää sähise niin paljoa mutta on vielä vähän varautunut. Mutta kiinnostusta löytyy Maisankin puolelta selkeästi. :) Muuten yleisesti ottaen kaikki ok, ruoka maistuu, jaksaa leikkiä ja tutkia ympäristöä :) Uskon että jonkun ajan jälkeen näistä kahdesta tulee kuin paita ja peppu :D

15.8.2013 Maisa on kotiutunut todella mallikkaasti uudessa kodissa. Välillä kummastelen miten sitä energiaa riittää niin paljon! Leikkiä jaksaa aina, ja Leonkin kanssa on leikit ruvennut sujumaan. Välillä juostaan kämppää ympäri peräkanaa ja toisinaan taas innostutaan painimaan :) Maisa usein aamuisin puskee Leoa ja ompa päässyt jopa vähän Leon turkkiakin pesemään, Leo ei ihan vielä osoita näin paljoa kiintymystä mutta Leostakin huomaa, että sopeutuu koko ajan enemmän tilanteeseen ja on oma itsensä päivä päivältä enemmän. :)

Yhteisenä harrastuksena näillä kahdella on leikkimisen lisäksi niiden pitkäkoipisten hyttysten ja muiden ötököiden metsästys parvekkeella, hauskaa katseltavaa :) Vaikka Maisulla onkin täällä lajitoveri, kaipaa se välillä myös niin mahdottomasti ihmisen huomiota ja rapsutuksia, ja tulee yleensä nukkumaan sänkyyn viereen. Ja jos jonkun taidon Maisa osaa, niin söpöstelyn. Aina ollaan masu pystyssä kerjäämässä rapsutuksia ja kehruukone lähtee yhtä herkästi käyntiin kuin ennenkin :)

Maisa on tehnyt myös jo tuttavuutta koiraan, tai no, hyvän välimatkan päästä :) Sama juttu kuin Leon kanssa aluksi, sähinää ja murinaa, mutta loppujen lopuksi uskallettiin jo ohittaa monsterikoira, kunhan välissä oli tarpeeksi tilaa :)

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 vkoa (vko 28), luovutus aikaisintaan 19.7. kotihoidossa Vantaalla.

15.7.2013 Maisa Pallopää ja sisarukset Kisu Killisilmä, Marsupilami ja Sebastian sekä emonsa Mama Bonita tulivat hoitoon pikkuisten ollessa pariviikkoisia kääryleitä. Pennuista on kasvanut kilttejä ja reippaita pikkukissoja ja ne ovat tottuneet kaikenlaiseen käsittelyyn – sylissä pitämiseen, korvien putsaamiseen, kynsien leikkaamiseen jne.

Maisa on joukon pienin ja hieman sisaruksiaan ujompi mutta hurmaava sylissä viihtyvä neitokainen ja omalle ihmiselleen oikea kullanmuru, ei kuitenkaan ehkä kotiin jossa aivan pieniä lapsia. Maisulille tulisi olla kodissaan reipas kisukaveri, vaikkapa joku sisaruksista?

13.7.2013 Lisätietoja ja uusia kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.