Maisa

Lisätty sivulle: 2016-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maisa
4.2.2017 Maisa sai kodin Espoosta toisen kissan kaverina.

***

Naaraspentu, synt. noin 1.10.2016, kotihoidossa Helsingissä.

22.1.2017 Maisa odottelee edelleen hoitopaikassa omaa kotiaan. Neiti on reipastunut nyt enemmän, kun vauhdikkaat veljet ovat muuttaneet koteihinsa. Hoitotädin kanssa ollaan hyvää pataa, leikitään, nukutaan vieressä, haetaan silityksiä ja kehrätään. Äkkinäiset liikkeet saavat sen vielä kumminkin säpsähtämään ja siksi se etsiikin rauhallista aikuiskotia. Maisa tykkää leikkiä myös muiden kissojen kanssa, mutta liian rajut leikit ei ole sen mieleen.

30.12.2016 Maisa, Matti ja Mauri ovat löytyneet Vammalan keskustasta, josta ne on toimitettu Stormin löytöeläinpalveluun, josta ne siirtyvät rekkujen hoitopaikkaan. Nämä pennut eivät kumminkaan ole ulossyntyneitä, sillä ne ovat hoitopaikassa osoittautuneet kesyiksi ja ihmisiin tottuneiksi, tosin hieman ujoiksi. Mauriin pääset tutustumaantäältä ja Mattiintäältä

Tämä musta pikkuriikkinen kaunotar on utelias ja leikkisä, joskin ihmisen äkkinäisiä liikkeitä säikähtää ja silloin se säntää karkuun. Kun Maisaa lähestyy rauhallisesti niin se jää paikoilleen, nauttii silityksistä, kehrää ja pesee silittäjän kädet. Sylissäkin se malttaa hetken olla. Maisa rakastaa hoitopaikan omia aikuisia tyttökissoja, mutta meinaa jäädä veljiensä jalkoihin painileikeissä. Se kaipaakin rauhallista kotia kiltin, reippaan tyttökissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.