Maisa

Lisätty sivulle: 2007-12-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Maisa
10.3.2008 MIKKO JA MAISA MUUTTIVAT YHDESSÄ HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

6.7.2011 Mikko ja Maisa muuttivat meille reilut kolme vuotta sitten. Alussa Maisa oli arempi kaksikosta, mutta nykyään meidän musta pantteri menee jo vieraita ovelle vastaan. Luulin myös ettei Maisaa kiinnosta ihmisten seura erityisesti, mutta noin vuosi sitten se alkoi nukkumaan joka yö tyynyni vieressä huristen ja puristen. Jalkopää sängyssä onkin varattu Mikolle.

Maisalla on monia lempinimiä, joista “Maisanaattori” kuvaa sitä ehkä parhaiten. Se on todella puuhakas kissa, ja tylsistyessään se availee kaappien ovet ja käy penkomassa kaappien sisällöt. Myös paperia on kiva repiä pieneksi silpuksi. Aamuisin minut herätetään ystävällisesti pudottamalla tavarat pöydältä alas jne ;) Tällä hetkellä ykkösjuttu on aktivointilauta, josta pitää kalastaa raksuja tassuilla.

****

NAARAS, noin 8kk (helmikuussa 2008)/Keravalla

18.2.2008 Mikko ja Maisa ovat reipastuneet kovasti, ovat ihan normaaleja kotikisuja jo, ja kehräys alkaa heti kun niitä menee hoitohuoneeseen katsomaan:)

5.2.2008 Maisasta on kuoriutunut esiin suloinen ja silityksiä kaipaava neito. Mikko taas on vielä vähän järkyttynyt uudesta hoitopaikasta, joten olisi mukavaa jos tämä kaksikko pääsisi yhdessä omaan kotiin kun ovat tottuneet elämään koko elämänsä yhdessä.

10.1.2008 Maisa ja Mikko etsivät kiireellä omaa kotia jossa saavat tottua ihan normaaliin kotikissan elämään. Tähän asti ovat joutuneet asumaan kaksin pienissä tiloissa vailla kunnon ihmiskontaktia.

Kuulumiset: “Pennut ovat ystävälliset (niitä saa ottaa syliin) mutta vähän pelokat koska niillä ei ole yhtään kokemusta normaali kotikissan elämästä- ensin katulla kissalaumassa, sitten kotona häkissä. Siksi ne tarvitsevat hiljaista ja rauhallista kotia ilman lapsia ja koiria.”

25.12.2007 Maisa on kotia etsivän Mikko kissan sisar joka myös kaipaa oman kodin lämpöön.

Kertomus: “Mustalla neitosella on isot keltaiset silmät, se on rauhallinen, hellä ja ystävällinen kisu.

Pikkuiset asuivat tehdaan pihalla ja nukkuivat suoraan asfaltilla koska ei ollut mitään pääsyä suojaan. Pennut ovat rauhalliset ja ystävälliset, täysin kesynyt kissalapset.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.