Maisa

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.12.2019 Maisa muutti omaan loppuelämän kotiinsa Mimosan kyljessä.

6.1.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Maisa ja Mimosa ovat kotiutuneet hienosti, ovat leikkisiä ja seurallisia. Tytöt syövät ja nukkuvat hyvin ja ovat oikein uteliaita uudessa kodissaan. Maisa ja Mimosa ovat ilostuttaneet elämäämme ja ensimmäinen viikko on sujunut oikeastaan kokonaan ongelmitta.”

***

Maisa on suloinen ja ihmisläheinen töpöhäntätyttö. Maisa ja sisarensa Mimosa ovat erottamaton touhukaksikko, jotka kekseliäästi löytävät jos jonkinmoista puuhaa itselleen. Näiden neitien kanssa ei aika käy tylsäksi!

9.12.2019

Maisa ja Mimosa ovat osoittautuneet hyvin ihmisläheisiksi ja huomiota kaipaaviksi kissoiksi. Tytöt nauttivat rapsutuksista kovasti ja menevät peiton alle kotihoitajan viereen nukkumaan. Näistä tytöistä saa aivan ihanat kehräävät seuralaiset, kunhan heille antaa aluksi aikaa tehdä tuttavuutta omaan tahtiinsa.

19.11.2019

Maisa ja Mimosa ovat noin kolmivuotiaat kauniit ja touhukkaat kissasiskokset, jotka tulivat Rekku Rescuelle kodinvaihtajina. Aktiiviset neidit eivät juuri vietä aikaa nukkuen tai lekotellen, vaan tutkivat ympäristöä ja puuhailevat lähes tauotta. Tytöt ovat myös erittäin ketteriä kiipeilijöitä ja hyödyntävät kekseliäästi kaikki asunnosta löytyvät huonekalut ja tasot harrastukseensa. Uudessa kodissa tulisikin olla tarjolla runsaasti turvallisia, kissoille tarkoitettuja kiipeilymahdollisuuksia. Maisa ja Mimosa ovat kuitenkin liikkeissään hyvin taitavia ja sulokkaita, joten tippuvien esineiden vaaraa tuskin on.

Maisa ja Mimosa ovat keskenään parhaat kaverukset; tytöt pesevät toisiaan ja nukkuvat usein vierekkäin. Neideillä on suloinen ja persoonallinen tapa kommunikoida kuristen, niin toisilleen kuin myös kaksijalkaisten kanssa. Lyhyen sijaiskotijakson aikana Maisa ja Mimosa eivät kumpikaan ole osoittaneet sylikissamaisia taipumuksia, mutta neidit kyllä pitävät paljon rapsutuksista ja ihmisiltä saadusta huomiosta. Joskus he myös asettuvat nukkumaan kotihoitajan kainaloon.

Maisa ja Mimosa ovat molemmat reippaita ja uteliaita uusia paikkoja ja asioita kohtaan. Tytöt eivät pelkää vieraitakaan ihmisiä, mutta ovat uusia ihmisiä kohtaan hieman hitaasti lämpiäviä. Tämä reipas kaksikko voisi sopia monenlaiseen perheeseen; niin yksinasuvalle kuin lapsiperheeseen, kunhan lapsia ohjataan antamaan kissoille tarvittaessa omaa tilaa. He viihtyvät mainiosti keskenään esimerkiksi työpäivien ajan, kunhan heillä on tarpeeksi virikkeitä ja saavat huomiota ihmisten kotiin tullessa.

Nämä ihanat neidit ovat valitettavasti, itsestään riippumattomista syistä, joutuneet vaihtamaan kotia nyt toistamiseen, joten tällä kertaa toivomme uuden kodin olevan liikkeellä tositarkoituksella, jotta Maisa ja Mimosa saisivat yhdessä ansaitsemansa loppuelämän kodin. Uudessa kodissa toivomme löytyvän tytöille runsaasti mukavaa puuhaa ja virikkeitä; esimerkiksi lasitettu parveke mielenkiintoisilla maisemilla olisi varmasti mielekäs ajanviettotapa Maisalle ja Mimosalle. Aivan pieneen asuntoon tytöt eivät sovellu; he ovat hyvin vauhdikkaita varsinkin keskinäisissä leikeissään ja juoksennellessaan, joten tarvitsevat tähän aktiviteettiin tarpeeksi tilaa. Tytöt ovat myös innokkaita hortonomeja, joten uudessa kodissa tulisi varmistaa, että kaikki kodin viherkasvit ovat myrkyttömiä. Ne kasvit, joille ei toivota pikkuhortonomien käsittelyä, kannattaa siirtää turvalliseen paikkaan neitien ulottumattomiin. Maisa ja Mimosa ovat reippaita märkäruuan syöjiä, kaikki kastikkeellinen maistuu mainiosti.