Mainio

Lisätty sivulle: 2007-09-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mainio
11/2007 MAINIO PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

11.11.2007 Mainio nukkuu öisin jalkojen päällä tai ihan vierellä. Mainio ei tule itse syliin vielä, siihen voi mennä aikaa ennen kun rohkaistuu siihen. Jos nostan hänet syliin pysyy siellä hetken, lepäillessä sängyllä jos nostan syliin pyysy 5-10 minuttia paikallaan kehräten. Hän on hellyydenkipeä ja kiltti, toisinaan juoksee karkun tai kiehnää jaloissa. Varovainen ja arka, kynsii vain leikiessä.

Mainio on puheliaampi kuin Viiru, naukuu vienosti ja päästä nopeita kurinaääniä päivittäin. Kissat ajavat toisiaan takaa ja käpälät heiluu leikkiessä, pärjäävät yksikseen tarvittaessa ilman ongelmia. Terveisin Regina R.

9.11.2007 Oma kissani Viiru näki perjantaina Mainion vilaukselta. Mainio oli 1 vuorokauden makuuhuoneessa ja mieheni nukkui olohuoneessa vanhan kissan kanssa yöllä.

Mainio tutustui lauantaina muihin huoneisiin ja yhdistin ruuat ja hiekat. Viiru ensin murisi ja sähisi tulokkaalle ja nukkui seuraavana yönä keittiössä, mustasukkaisuuttaan. Ei aluksi pitänyt toisen kissan tuoksusta käsissäni. Mainio haastoi Viirun leikkimään sunnuntaina ja ovat jo ystävyksiä. Ei ole ollut tappeluita. Kumpikin sai ke 7.11. tehosterokotukset ja Mainio leikattiin. Mainio on välillä arka, öisin nukkuu vierellä sängyllä.
Terveisin Regina

****

UROS, noin 4-4,5kk (lokakuussa 2007)/Turku

3.10.2007 Mainio on nyt siis uuden kotihoitajansa luona Turussa. Mainio arastelee vielä kovasti uutta tilannetta ja aluksi se viettikin suurimman osan ajasta sängyn alla. Se kuitenkin voi hyvin ja kotihoitajan pienestä asunnosta alkaa neliöt loppua, Mainio tarvitsisi selvästi enemmän tilaa temmeltää ujoudestaan huolimatta! Koskea Mainio ei vielä kauhean mielellään anna, mutta joka päivä mennään parempaan suuntaan.
Terveisin kotihoitaja Laura

10.9.2007 MAINIOn tarina on surullinen. Kaksi kissanpentua heitettiin ulos kadulle. Toinen pennuista putosi rikotun ikkunan läpi kellarikerrokseen. Sitten tilalle asennettiin uusi lasi ja ikkuna suljettiin. Pentu kuoli sinne kellariin. Valitettavasti me emme ehtineet löytää sitä sieltä. Toinen pentu yritti päästä villien kissojen joukkoon juosten niiden perässä. Yksi kolli löi ja ajoi sitä tiehensä koko ajan, otti pennulta ruuankin. Pentuparka melkein kuoli nälkään. Kun se otettiin suojaan, se hirmuisen laiha, pelkkää luuta ja nahkaa ja tuskin pystyi kävelemään. Me ruokimme ja lääkitsimme sitä pitkän aikaa. Nyt se on kasvanut paksuksi ja komeaksi mutta se on koko ajan kovin surullinen ja etsii turvaa ihmisestä. Kun sen ottaa syliin, se kehrää koko ajan. Se voisi istua sylissä tuntikausia ja laulella laulujaan. Mainio on luonteeltaa ujo, hiljainen ja vähän epävarma. Pentu on valmis lähtemään uuteen kotiin, se odottaa uutta emoa!

5.9.2007 Näin Mainion päivänä Mainio-kisu aloittaa kodinetsinnän. Vaikka Mainion ulkomuoto on joidenkin mielestä kovin tavanomainen niin varmasti tämä sosiaalinen pikkumies on jollekin juuri se oikea.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.