Mailis

Lisätty sivulle: 2015-05-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mailis
5.6.2015 Mailis sai kodin Nurmijärveltä Titi-Uun kaverina.

***

15.6.2015 Kuulumisia ja kuvia kodista:

Meillä on mennyt täällä todella hyvin Mailiksen kanssa. Mailis ja Titi ovat jo harjoittelleet leikkimistä yhdessä. Tällä hetkellä leikki koostuu lähinnä juoksemisesta toisen perässä huoneesta toiseen. Kissat syövät yhdessä vierekkäisistä ruokakipoista ja jakavat hyvin meidän kaksi hiekka-astiaa. Mailis vielä aristaa meitä hieman, mutta kun tulee rapsutettavaksi, niin alkaa kovasti kehrätä.

Mailis viihtyy myös sylissä kun sen saa kaapattua syliin. Mailis tykkää touhuta ympäri asuntoa ja nyt opetellaan rajoja, missä saa kiipeillä ja missä ei. Ruoka maistuu kovasti ja onkin hyvä, että meillä on aina olleet ruoka-ajat kissoilla. Muuten Mailis söisi itsensä lihapullaksi. Kuivaruokaa on tarjolla koko ajan, mutta onneksi se ei Mailikselle maistu kovin hyvin. Kaikki on siis mennyt hyvin ja pikkuhiljaa Mailis varmasti tottuu myös meihin ihmisiin, eikä tarvitse tukeutua kokonaan Titiin.

Ohessa muutama kuva.

***

Leikattu naaraspentu, noin 6kk. Kotihoidossa Helsingissä.

28.5.2015 Lisätty Mailikselle uusi kuva!

26.5.2015 Mailis, Maikki, Meeri ja Monna ovat suloisia raitapaitoja, jotka etsivät kotia joko yhdessä jonkun siskoistaan kanssa tai reippaan tyttökissan kaverina. Mailis on joukon reippain ja onkin saanut kotihoitajalta lempinimen “Lullukka”. Mailis on osoittautunut alun ujostelun jälkeen aivan ihanaksi kissaneidiksi. Mailis rakastaa rapsutuksia ja aloittaa hurinan heti jos edes aavistaa että kohta ehkä rapsutetaan. Hiekkalaatikon käyttö sujuu siististi ja ruoka maistuu hyvin. Mailis leikkii mielellään ihmisen ja siskojensa kanssa.

Vieraita Mailis ujostelee yleensä ensin hetken, mutta ei kauan malta olla jemmassa etenkään jos on jonkinlainen mahdollisuus saada vähän rapsutuksia. Mailis myös huolehtii, että hoitaja ei vietä liian pitkiä aikoja tietokoneella köllähtämällä säännöllisesti näppäimistön päälle rapsutuksia odottamaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 180 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun