Maili

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maili
31.7.2016 Maili muutti omaan kotiin Espooseen kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

11.8.2016 Moi! Maili on sopeutunut todella hyvin uuteen kotiin ja uusiin kavereihin. Maha ei ole missään vaiheessa ollut sekaisin ja ruoka on maistunut hyvin :) Maili on todella hellyydenhaluinen ja tahtookin aina tulla viereeni ja nukkua yöt kainalossa, mutta sylissä se ei oikein malta vielä viipyä. Kolmikko tykkää nukkua yhtenä kasana ja pestä toisiaan. Kissojani kahinatunneli ei ole pitkiin aikoihin kiinnostanut, mutta uuden kaverin saapumisen myötä on siitä tullut kaikkien kolmen lempparilelu. Myös jahtausleikit ovat täällä suuressa suosiossa ja yleensä se on Maili joka poikia täällä ajaa takaa :)

Kaikki on mennyt loistavasti :)

***

Leikattu naaraspentu, synt. n. 8.5.2016. Kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan 31.7.

18.7.2016 Sisarukset Auni, Emi, Maili ja Uoti luovutettiin Rekku Rescuelle Etelä-Karjalasta omistajaltaan, kun vapaana ulkoillut emo olikin saanut ei-toivotut pennut ja paikallinen valvontaeläinlääkäri ehdotti niistä luopumista. Pennut matkasivat kotihoitoon ja emo leikkautettiin yhdistyksen puolesta. Alkuun uuteen paikkaan joutuminen oli pennuille shokki, ja ensimmäisessä majapaikassaan ne olivat melkoisia poksujia. Siirryttyään pääkaupunkiseudulle hoitoon pentujen sosiaalinen ja lupsakka luonne tuli kuitenkin äkkiä esiin, ovathan ne syntymäkodissaan kuitenkin tottuneet ihmiseen ja olleet sisätiloissa. Aivan ensimmäisenä kaikkien sydämen sulattivat ruoka-ajat, ja nyt neljän kissan kuoro kehrää jo heti hoitohuoneeseen mennessä. Yllättäviin tilanteisiin saatetaan edelleen reagoida karvat pörhistämällä. Hoitotoimenpiteet, kuten madotus ja kynsienleikkuu, sujuvat ihan nätisti ja sylissä olemiseen on totuttu nopeasti. Nelikon leikeissä on melkoista vauhdin huumaa, omassa kodissa tulisikin olla kaveri juoksu- ja painileikkeihin, vaikkapa sisaruksesta.

Maili oli hoitoon tullessaan sisaruksista kipakoin, tätä nykyä omapäinen kehruukone, joka saattaa kuitenkin alkuun hieman empiä. Maili ei näistä sisaruksista sovi välttämättä aivan pienten lasten perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.