Maikki

06/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Mustanruskea kaunokainen Maikki rakastaa lintujen bongailua ja odottaa oman kodin ikkunalautaa sijaiskodissaan.

Huom! Maikki etsii kotia tyttökissan kaverina. Pienen kokonsa vuoksi hän ei sovi edes kiltin kollin kaveriksi.

17.11.2018 

Maikki muutti omaan kotiin toisen tyttökissan kaveriksi!

10.9.2018

Maikki on sijaiskodissaan ottanut paikkansa kotihoitajan sylissä ja nauttii silityksistä, sekä puskee jaloissa kehräten ja jutellen. Reviiriä on voitu laajentaa koko asuntoon, koska Maikki suhtautuu ystävällisesti sijaiskodin omaan tyttökissaan, ja ulkotarhaan pääsy onkin ollut loppukesän kohokohta!  Tästä pienestä neidistä on kehittynyt ammattimainen kotikissa ja hän kaipaa sitä ihan omaa syliä luotasi.

9.8.2018

Maikki odottaa edelleen omaa kotia malttamattomana. Sijaiskodin hoitajan loman aikana toisaalla asustellut neito on osoittanut myös uudessa ympäristössä reippaaksi ja uteliaaksi seikkailijaksi. Veli Pette on kerännyt sijaiskodissa voimia sen verran, että Maikki alkaa jäädä painimatseissa alakynteen. Uudessa kodissa olisikin mielellään siis toinen tyttökissa.

18.7.2018

Maikista on tullut sijaiskodissaan kehittynyt oikein sosiaalinen ja herttainen seuralainen, joka seuraa mielellään hoitohuoneen puuhia ja keskustelee päivän polttavista puheenaiheista. Vieraatkaan eivät enää neitiä pelota, vaan heidänkin sallitaan koskea pienen empimisen jälkeen, ja imuria seurataan mielenkiinnolla. Hoitotoimenpiteissä on vielä opeteltavaa, joten pienten lasten perheeseen Maikki ei sovellu. Sijaiskodin oma asukas kiinnostaisi Maikkia vastaanottoa enemmän, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla toinen reipas tyttökissa kaverina ja seurana päivittäisiin seikkailuihin.

1.7.2018

Pieni Maikki saapui Rekkujen sijaiskotiin yhdessä veljensä Petten kanssa isommasta kissapopulaatiosta ja on kotikissakoulussa osoittautunut hyvin sosiaaliseksi ja herttaiseksi tapaukseksi, vaikka ei vielä hoitotoimenpiteistä pidäkään. Maikki on rohkaissut arempaa veljeään ottamaan vastaan hoitajan hellyydenosoitukset ja on itsekin jopa uskaltautunut syliin.

Molemmille sisaruksista kelpaa kaikenlaiset lelut ja kaksikko riehuu kuten normaalit nuoret kissat, joten tylsää heidän kanssa ei tule. Ruuan kanssa ei myöskään ole nirsoiltu.

Pakko-otteita vaativat hoitotoimenpiteet pelottavat Maikkia vielä niin paljon, että hän ei sovellu pienten lasten perheeseen. Kiltin kissan/kissojen seura kuitenkin kelpaa, kunhan hän saa rauhassa syödä oman ruokansa. Maikki ei vie pienen kokonsa puolesta paljoa tilaa, joten olisiko hänellä paikka sinun luotasi?