Maija

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maija
24.7.2006 Maija muutti uuteen kotiin Helsingin Roihuvuoreen.

***

Leikattu naaras, noin 11 v.

Kotihoidossa omaa kotia etsivät neljä suomalaista kissaa, Naksu, Maija, Kissi ja Musti. Kissat ovat kaikki 9-13 vuotiaita maatiaisia, tottuneet käymään hiekkalaatikolla, syömään eläinkaupan raksuja sekä lihaa ja kalaa. Kissat luovutetaan sisäkissoiksi yhdessä tai erikseen. Eivät ole tottuneet koiriin. Kissat etsivät koteja elämäntilanteen muutoksen vuoksi.

Maija 11 vuotta, leikattu tumma kilpikonnavärinen kissa. Kiltti ja hellyydenkipeä, myös lapsiin tottunut. Asunut nuorena kerrostalossa kokonaan sisäkissana. Rakastaa rapsutusta ja harjausta niin, että kehrätessään kuolaa ja rapsutusten loppuessa komentaa “väkväk” lisää. Mustin kanssa erittäin hyvä ystävä.

MAIJA ETSII EDELLEEN OMAA KOTIA! Mummin neljästä kissasta Maija, tumma kilpikonnavärinen kissa, on vielä vailla kotia. Maija on 11-vuotias, leikattu, rokotettu (myös tehoste), madotettu useampaan kertaan ja ulkoloishäädetty. Maija on rauhallinen ja rakastava. Se RAKASTAA kaikkia. Se rakastaa rapsutusta niin että kuola tippuu ja kissa pyörii, ilman mitään hajua miten päin saisi parhaat rapsutukset. Sitten kun rapsutus loppuu, tyttö komentaa VÄK VÄK että lisää, lisää. Välillä myös laulaa paijaajalle mau mau-ylistyslauluaan. Sitä saa rapsuttaa miten päin vain ja aina vaan on ihanaa. Maija osaa tulla pyynnöstä syliinkin sille näytetylle paikalle. Maija on tutustunut rauhallisiin koiriin (iso ja pieni). Koiran haukku pelottaa mutta koirat eivät. Muihin kissoihin suhtautuu rauhallisesti, väistää hiljaa toiseen suuntaan jos sille sähistään, ei säntäile eikä räpsi. Maija tykkää leikkiä jahtausleikkiä naruun kiinnitetyn leluhiiren kanssa ja ottaa hienoja koppeja sille leikin tiimellyksessä heitetyillä leluilla. Eli vaikkakin vanha ja rauhallinen, ei kuitenkan mikään lahna vaan virkeä ja leikkisä iltatähtönen. Maija tykkää harjauksesta, ja se on täysin sisäsiisti. Maijasta ei ehkä saa painikaveria kissakaverille, mutta ystävän kyllä, se pussaa ja puskee mielellään muita kissoja. Maija nauttii myös omasta rauhasta omassa korissaan ja ei ole jatkuvasti rapsutuksia kaipaamassa. Se nauttii parvekkeella istumisesta ja haistelee siellä tuulia.

Maija on nyt ollut Vantaalla 14.4. alkaen ja tänä aikana vanhat ystävänsä Naksu ja Kissi lähtivät uusiin koteihin (22.4. ja 29.4.). Molemmat vanhukset (9 ja 13 vuotiaat) ovat sopeutuneet uusiin koteihinsa mainiosti ja olen saanut iloisia kuulumisia uusilta omistajilta ja paljon kehuja sosiaalisista ja leikkisistä vanhuksista. Maija on käynyt eläinlääkärillä tarkastuksessa ja rokotuksessa sekä saanut ulko-, ja sisäloishäädöt. Kissasta peritään 50€ kulunkorvausmaksu.