Maija Poppanen

Lisätty sivulle: 2012-05-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maija Poppanen
2.7.2012 Maija Poppanen sai kodin Lohjalta.

***

12.6.2014 Maijan koti sai järjestettyä asiat niin, että Maija saa jäädä sinne.

Leikattu naaras, aikuinen, Lohjalla

10.6.2014 Maija Poppanen etsii itselleen uutta kotia perheen muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Maija on reipas omia ihmisiä kohtaan, mutta vieraita arastelee ja vetäytyy omiin oloihinsa. Maija asuu tällä hetkellä nuoren poikakissan Onnin kanssa samassa taloudessa, mutta viihtyisi varmaan ainoana kissana tai rauhallisen tyttökissan kaverina mainiosti. Ihanteellinen koti Maijalle olisi aikuiskoti, jossa saa osakseen paljon silityksiä ja läheisyyttä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS kodinvaihtajakissasta on 60 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Vantaalla

26.5.2012 Urhea mammakissa Maija Poppanen tuli yhdistykselle hoitoon pentujensa kanssa ja pian Maija sai adoptoidakseen myös 3 toisen emokissan pentua. Tunnollinen mamma hoiti kaikki 8 pentua ensiluokkaisesti kunnes Maijan oma kunto romahti sillä tiineys, imetys ja 8 pennun hoito olivat liikaa huonommalla hoidolla olleelle Maijalle. Maija jouduttiin erottamaan pennuista ja sijoitettiin omaan hoitopaikkaan, jossa nuori mamma on tervehtynyt taas täysiin voimiin. Rouva Poppanen on nyt myös käynyt steriloitavana ja ensimmäisellä rokotuksellaan, ja olisi ihan valmis omaan kotiin!

Maija on todella ystävällinen ja ihmisrakas ihana tyttö, luultavasti melko nuori sillä Maijalla riittää virtaa myös leikkeihin ja uteliaisuutta kaikkea uutta kohtaan. Maija on oikea unelmakissa, suloinen ja seurallinen. Seuraa Maija tuntuukin kaipaavan tällä hetkellä enemmän, omassa huoneessa oleminen alkaa Maijan mielestä olla tylsää ja olisi mukava kun vieressä olisi joku vähän useammin kuin hoitotäti ehtii olla.. luultavasti Maija sopeutuisi vastaanottavaiseen kissaseuraankin, sillä hoitopaikan omia kissoja vilaukselta nähtyään Maija olisi häntä pystyssä menossa tekemään tuttavuutta :)

Maija Poppanen pentuineen on nimetty yhdistyksen kummikissoiksi, lisää koko poppoon taipaleesta voit lukea yhdistyksen foorumilta klikkaamalla TÄSTÄ.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.