Maija Maitoparta

Lisätty sivulle: 2013-03-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maija Maitoparta
4/2013 Maija muutti perheen ainoaksi eläimeksi Helsinkiin.

***

Kuulumiset omasta kodista:

6/2013 Maijalle kuuluu oikein hyvää! Tytön turkki näyttää hienolta ja painoa on tullut lisää. Maija nauttii elämästä ja on hyvin onnellisen oloinen.

***

Leikattu naaras, noin 5v. (maaliskuussa 2013), kotihoidossa Turussa

5.3.2013 Maijan tarina alkaa Pirkanmaalta, josta se löydettiin pahoin nälkiintyneenä ja turkki huopuneena. Maija pääsi paikalliseen löytöeläinhoitolaan lämpimään, jossa sen turkki ajeltiin ja omistajaa alettiin etsimään – sitä löytämättä. Maijan reissu oli turkista päätellen kestänyt jo pitkään.

Nyt Maija odotteleekin sitä omaa kotiaan Turussa hoitopaikassaan, jossan Maijan sydämen on todettu olevan kultaa. Ääni on vielä hieman käheä, mutta Maijasta saa hyvin usein hurinakaverin ja Maija pitää kovasti ihmisseurasta, eikä pane pahakseen pientä kääpiövillakoiraakaan ja sen vieressä voi makoilla. Luonteeltaan Maija on rauhallinen. Vielä Maijan ulkomuoto on melko ruma, mutta varmasti ajan kanssa Maijasta kuoriutuu kaunis neito, kunhan turkki ajelun jäljiltä kasvaa. Maijan turkki vaatii säännöllistä hoitoa. Ruoka on Maijalle maistunut koko ajan loistavasti. Nimestään huolimatta Maija ei juo maitoa, koska suurimmalla osalla aikuisista kissoista on laktoosi-intoleranssi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.