Maie (nyk. Lady)

Lisätty sivulle: 2012-08-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Maie (nyk. Lady)
20.11.2012 Maie muutti omaan kotiin Tampereelle Unskin kaveriksi!

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.12.12 Kuvaterveisiä Ladylta ja Unskilta omasta kodista!

***

Leikattu naaras, noin 1-1,5 v. (elokuussa 2012)

Kuulumisia kotihoitopaikasta:

11.10.2012 Maie on ollut meillä hoidossa vähän reilun viikon ja tyttö on sievä kuin mikäkin. Neiti nauttii kovin silityksistä ja tulee hakemaan huomiota herkästi, eritoten sängyllä makoiltaessa. Maien ääni on mennyt ja sen syytä yritetään selvitellä. Maie kovasti yrittäisi puhua mutta muuta kuin pihinää ei kurkusta irtoa tällä hetkellä. Maie olisi kovin leikkisä tästä huolimatta ja innokkaasti leikkisi hiirillä, palloilla ja naruilla. Maie tykkää myös nukkua sängyssä meidän kanssa.

21.9.2012 Maie on kerrassaan ihastuttava neiti, joka viihtyy hoitopaikassaan hyvin. Maie tulee toimeen hienosti toisten kissojen sekä koirien kanssa, tämä sirpakka pikkuneiti sopii asumaan myös rauhalliseen lapsiperheeseen. Maie nauttisi kodista, jossa se saa yllinkyllin hellyyttä ja huomiota. Maieen voi mennä sovitusti tutustumaan hoitopaikkaan.

17.9.2012 Maie saapui kotihoitoon suomeen parhaan kaverinsa Kissan tueksi, tämän jouduttua luopumaan pennuistaan. Lisätietoja tulossa.

***

14.8.2012 Maie on todella ystävällinen ja ihmisrakas neito. Maien turkki on todella silkkinen ja hyväkuntoinen. Maie on tarhalla aika rauhallinen ja tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

9.8.2012 Maie on nuori ja kaunis persoonallinen puolipitkäkarvainen neitokainen. Lisätietoja tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.