Maia

Lisätty sivulle: 2015-12-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Maia
4.3.2016 Maia sai kodin yhdessä siskonsa Minean kanssa Hyvinkäältä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.4.2016 Minea jo pitää kovasti silittelystä ja alkaa kehrätä melkein heti, kun saa silityksiä. Välillä hampailla pitää ottaa, että tietää, miten ei saa koskea :) Ei kuitenkaan kovaa. Maia ei niin vielä välitä silittelyistä, muttei pistä vastaankaan. Maiakin on kehrännyt muutaman kerran, kun saa maharapsuja. Molempia saa nostella ihan hyvin, ja antavat leikata kynsiäkin oikein nätisti. Maia välillä varoittaa ja läppäisee kevyesti ilman kynsiä, jolloin tietää lopettaa. Tykkäävät kovasti leikkiä minttuleluilla ja vauhtia piisaa. Useimmat lelut eivät montaa päivää ehjänä nää :) Toki vielä vähän ovat aran puoleisia, mutta tässähän meillä on monia vuosia edessä…

P.S. Tytöt tykkäävät katsoa paljon telkkaria :) Minea pitää Disney-elokuvista sekä videopeleistä. Maia taitaa tykätä enemmän Vielä Virtaa -tyyppisistä komedioista.

11.3.2016 Kirjoittelenpa tässä kuulumisia hieman. Molemmat ovat tulleet hienosti jo sohvan alta pois :) Pari päivää siellä vierähti. Iltaisin tulivat kyllä leikkimään ja syömään. Nyt kädestäkin uskaltavat jo ottaa. Jopa Minea uskalsi syödä kädestä eikä vain tassulla onkia ruokaa itselleen. Ruoka tuntuu muutenkin uppoavan hyvin. Kaikki tuntuu kelpaavan :) Molemmat uskaltavat jo tulla aika lähelle. Maia on hieman rohkeampi, mutta Mineaa tuntuu kiinnostavan jutut enemmän. Päikkäreiltä herätessäni huomasin, että molemmat olivat tulleet sänkyyn nukkumaan suht viereen. Koskettaa ei kuitenkaan vielä saa, mutta nuuhkivat kättä kyllä. Eikä leikkiessä haittaa, jos käsi tai jalka hipaisee. Ovat kyllä kilttejä ja menevät nukkumaan meidän kanssa yhtä aikaa :) Ehkäpä siksi, että ollaan iltaisin pidetty kunnon riehusessio. Sulkaonki on paras lelu heidän mielestään. Varsinkin Minea ottaa tosissaan ja juoksisi sulkien perässä vaikka jo läähätyttää. Silloin pitää piilottaa lelu kaappiin :)Robokalakin on aika kiinnostava, muttei kovin innostava. Raapimapuutakin osaavat hienosti käyttää. Yksi Jukka-palmu täällä pyörtyi kyllä, mutta taisi vain järkyttyä uusista kavereista…

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015.

8.2.2016 Tytöille on lisätty uusia kuvia!

9.1.2016 Sisarukset ovat asustelleet Rekkujen kotihoitopaikassa pian kaksi kuukautta ja kaipaavat jo kovasti omaa kotia. Alussa ihmisiä arastelleet pennut ovat reipastuneet valtavasti ja vaikka tyttöjä edelleen välillä hiukan ujostuttaa, viimeistään herkkupaloja tarjoamalla ne saa unohtamaan ujoutensa.

Maia on oikea rasavilli, aina ensimmäisenä lelujen perässä, ja herkkuja se yrittää viedä melkein toisten suusta. Neiti on muutenkin kovasti ruuan perään. Kotihoitopaikan koiria Maia hieman vierastaa.

9.12.2015 Sisarukset Maia, Minea ja Supsu ovat kotoisin Etelä-Savosta. Rekkujen kotihoitopaikkaan neidit saapuivat pari viikkoa sitten ja opettelevat parhaillaan kotikissan elämää.

Ihmiset jännittävät tyttöjä vielä jonkin verran eivätkä ne viihdy sylissä. Silittää saa kyllä, kunhan ei mene keskeyttämään leikkejä. Tytöt ovatkin kovia leikkimään, sekä keskenään että ihmisen kanssa. Huiskaleikit ovat ihan parasta. Ruoka maistuu kaikille hyvin ja ruoka-aikaan ollaan varmasti paikalla. Maialla on kissoille epätyypillinen mieltymys veteen, ja sen ”uima-altaana” toimii vedellä täytetty vati.

Maia etsii kotia, missä ollaan valmiita panostamaan aran kissan sosiaalistamiseen, ja missä on reipas tyttökissa kaverina. Pienten lasten perheeseen Maia ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.