Mai Tai

06.06.2017

Alkuperä: Suomi

Aktiivinen ja seurallinen Mai Tai rakastaa lelujen jahtaamista sekä rapsutuksia.

 

29.11.2019

Mai Tai, nykyisin Maikki, muutti omaan kotiin ainoaksi karvatassuksi.

22.11.2019

Mai Taista on tullut lyhyessä ajassa paljon kyselyjä, emmekä enää vastaanota uusia lomakkeita.

18.11.2019

Mai Tai on 2-vuotias, reipas ja sosiaalinen bengalineiti. Se oli sijaiskotiin tullessaan leikkaamaton, ja esitteli sijaiskodin emännälle komeita oopperalaulajataitojaan. Myös sisäsiisteys oli haastavaa. Leikkaus rauhoitti tämän sulokuonon kuitenkin hetkessä, ja siitä kuoriutui kauniisti käyttäytyvä, kehräävä ja täysin sisäsiisti tyttö. Mai Tai ei ole sylikissa, mutta nauttii silityksistä ja rapsutuksista kovasti, palkiten rapsuttajansa kovaäänisellä kehräyksellä ja leipomisella. Sen suosikkeja ovat minttuhiiret ja huiskalelut; niitä pöllytetään raitahäntä pörhössä, ja otetaan välillä sprinttikierroksia ympäri asuntoa. Mai Tai rakastaa kiipeilyä, joten uudessa kodissa tulisi olla kiipeilypuu tai parikin, jotta kiipeilyn kohteeksi eivät joudu esim. verhot.

Mai Tai ei pidä toisista kissoista, vaan on pienet tassut ojossa valmiina pieksämään isokokoisetkin kollit (ja todennäköisesti koiratkin). Siksi se tarvitsee kodin jossa saa olla ainoa nelijalkainen. Uuden kodin tulee sitoutua runsaaseen aktivointiin useita kertoja päivässä, muuten Mai Tai tylsistyy ja ilmoittaa tylsyyttään kovaäänisellä mouruamisella.

Kynsien leikkuuta ja muuta käsittelyä tarvitsee vielä harjoitella, joten kissakokemusta uudella kodilla tulee olla. Mai Taille sopisi kodiksi myös lapsiperhe, jossa lapset ovat jo kouluikäisiä. Niistä kun saa oivaa leikitysseuraa.