Magnus

Lisätty sivulle: 2012-07-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Magnus
10.8.2012 Magnus muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

12.1.2014 Alku oli hieman kivikkoinen giardian kanssa, mutta päästiin kuin päästiinkin siitä eroon kolmen matokuurin, antibiootin? (joku vahvistava lääkekuuri viimeisellä kerralla) ja kahden perusteellisen kämpän desinfioinnin jälkeen, eipä ole höyrypesurin voittanutta! :D Sen jälkeen saatu puhtaita näytteitä ja paino noussut mukavasti, ehkä jopa hieman yläkanttiinkin. Sen verran komea kollipoika aikaisemmasta laiheliinista on kuoriutunut, että ollaan vaihdettu kevyt-kuivamuonaan vaikkakin herrassa virtaa riittääkin. Toisin sanoen epämieluisa vierailija lähti mutta mahtavat ruokahalut jäivät! :)

Meillähän on kaksi kissaa jo ennestään, Alma, tuo 16 vuotias raidallinen vanhus, joka ei nyt kauheasti viitsi ottaa osaa leikkeihin. Toisena brittiläinen hienohelma Pinkki 4v.(myöskin musta), joka isosiskon tapaan katselee “pikkuveljen” touhotuksia vaikka koossaan itse jäi aikapäiviä sitten pienimmäksi. Aikamoisia ralleja vetelevät varsinkin yöaikaan ja telmivät keskenään, mikä on ainoastaan hyvä, koska Alma ei oikein noista karhunpaineista enää innostu. Liitteenä parit kuvat.

***

Urospentu, noin 14 vkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

31.7.2012 Magnus on reipastunut hurjasti ja on nykyään varsinainen jaloissa kiehnääjä ja sylissäkin komea kolli jo rentoutuu. Magnus on täysin valmis lähtemään omaan rakastavaan kotiin ja huippua olisi, jos herra voisi lähteä sinne yhdessä veljensä Mariuksen tai Haakonin kanssa.

23.7.2012 Pojat Marius, Magnus ja Haakon olisivat ihan valmiita lähtemään omaan kotiin. Kaikki pojat antavat tehdä hoitotoimenpiteet hienosti ja vieraiden kanssa tulllaan leikkimään ja saa myös silittää joten ei ole alkuun ujostelleetkaan mitään arkajalkoja enää :D Magnus on rentoutunut kovasti, tykkää silityksistä joskin sylissä hieman jännittää vielä.

10.7.2012 Magnus saapui kesäkuussa kotihoitoon yhdessä veljiensä Haakonin ja Mariuksen sekä ottosiskojensa Ingridin ja Alexandran kanssa.

Magnus on vauhdikas vipeltäjä, joka tulee reippaasti leikkimään, jos joku ehtii leikittämään. Magnus kumminkin vielä hieman ujostelee ihmisen äkkinäisiä liikkeitä, eikä sylissä vielä täysin rentoudu vaikkei siitä kyllä pinkaise heti karkuunkaan. Magnus on myös tavannut eri-ikäisiä lapsia, joihin suhtauti hieman varauksellisesti sohvan alta tarkkaillen. Hienoa olisi, jos Magnus saisi yhteisen kodin reippaan veljensä Haakonin kanssa, tai kotona odottaisi mukavan reipas kissakaveri tätä komeaa pikkukollia.

Näistä ihanista ipanoista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.