Magia

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Magia
5.5.2006 MAGIA SAI OMAN KODIN ESPOOSTA RESCUEKOIRAN KAVERINA

****

Naaras, noin 1-2v.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA: Neiti Magia on noin 1-2-vuotias leikattu tyttökissa, joka on löytynyt Tallinnasta kadulta. Sillä on vain yksi silmä, koska toinen jouduttiin poistamaan todella pahan tulehduksen vuoksi Tallinnassa eläinlääkärillä.

Siro, pieni Magia-neiti oli ensin pari kuukautta Tallinnassa kotihoidossa, ensin leikkauksen jälkeen ilman muuta kissaseuraa ja sitten yhdessä Möykyn ja Apassin kanssa. Kaikki kolme tulivat Miiralle ja Tommille kotihoitoon 2.4.2006. Ensimmäisen vuorokauden jälkeen tätä kirjoittaessani Magia-neiti on vielä ujo, mutta antaa kyllä silittää, kun sitä lähestyy rauhallisesti. Ollut siis ujo Tallinnassakin, leikkauskin otti alkuun koville. Eli ei kovin hälyisään perheeseen vaan sellaiseen rakastavaan kotiin, jossa ymmärretään antaa aikaa, tilaa ja rauhallisuutta tälle söpölle neidille, joka on joutunut kovia mutta on kovin suloinen ja ansaitsee hyvän elämän.

Kuulumiset 15.4.2006 kotihoitopaikasta Helsingistä: Magia on reipastunut todella paljon, mutta rohkea se ei ole vieläkään. Ensimmäisen viikon ujostelun jälkeen se rohkaistui paljon, eli se tulee nykyään puskemaan ja silitettäväksi, nauttii silmin nähden silittelystä. Sylissä se on pieniä tuokioita, sitten alkaa pelottaa ja tahtoo pois. Möykky on jo saanut kodin, mutta Apassin kanssa se on oikein hyvää kaveria, puskevat toisiaan ja saattavat usein nukkua vierekkäin. Ruoka maistuu hyvin. Leikkisäksi Magia ei ole vielä yltynyt, mutta mielellään se esimerkiksi katselee ikkunasta pihalle ja seurailee lintuja. Äkkinäisiä liikkeitä, varsinkin puuttuvan silmän puolelta, se pelkää edelleen. Mutta rohkaistuu päivä päivältä. Löytyisipä Magia-neidille kiva, rakastava koti, jossa annetaan rakkautta eikä hirmuisen hälisevää ympäristöä, vaan myös rauhaa ja tilaa sopeutua.

Huom luethan ensin kissatiedotteen sivultamme (http://www.rekkurescue.com/RRsivut/kissatiedote2.htm), lisätiedot rokotuksista madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms löytyvät siitä. Tutustuthan myös kissanottajan oppaaseen ja luovutussopimusmalliin, jotka myös sivullamme. Kiitos!