Magdaleena (nyk. Alma)

Lisätty sivulle: 2016-10-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Magdaleena (nyk. Alma)
11.11.2016 Magdaleena sai kodin Espoosta Tilden ja kahden muun kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.12.2016 Kuvaterveisiä Almalta!

17.11.2016 Muutin perjantaina 11.11 omaan kotiin Espooseen,siellä oli vastassa kolme uutta kaveria Rudolf,Ruth ja Tilde. Ensimmäisenä iltana minua pelotti kovasti ja hain turvaa huonekalujen ja verhojen takaa kunnes uusi äitee vei minut omaan huoneeseen missä nukuin uusien vanhempieni kanssa. Eihän se uni meinannut tulla ja minä hieman mau-uin ja olin koko yön vuoteen alla,ruokakaan ei maistunut.

Seuraavana aamuna olin edelleen peloissani ja linnoittaudun vuoteen alle, mutta sitten muutaman tunnin kuluttua rohkaisin mieleni ja lähdin tutustumaan uuteen kotiini. Uusien kavereiden kanssa meni heti murinaksi ja suhinaksi mutta kyllä me välillä katselimme ilman vihamielisyyttä toisiamme. Pojat Rudolf ja Tilde ovat herrasmiehiä, mutta Ruth on hieman varautuneempi minua kohtaan. Ajan kanssa meistä varmaan tulee kavereita.

Uudet vanhemmat veivät minut välillä levähtämään omaan huoneeseeni ja siellä tutustuin heihin ja huomasin että he ovat mukavia ja rapsutuksia ja silityksiä sateli siihen malliin että en meinannut malttaa rauhoittua yhtään,olin kuin kissa pistoksissa. Kaikista kivointa on leikkiä uusien vanhempieni kanssa mutta uskon että pian saan leikkikavereita myös toisista kissoista kunhan ne vain tottuvat minuun.

Maanantaina olin ensimmäistä kertaa yksin muiden kissojen kanssa kotona minä sain oman huoneen ja toiset olivat omassaan. Ihaninta oli kun vanhempieni saavuttua takaisin kotiin pääsin taas turvallisesti vipeltämään muissakin huoneissa ja saunasta on tullut minulle oikein lempparihuoneeni tietysti oman huoneeni jälkeen. Pikku hiljaa ruokakin on alkanut maistumaan ja olen alkanut tottumaan talon tapoihin.
Nyt olen kotiutunut täysin,enää me emme murise tai suhise toisillemme,olen myös leikkinyt raisuja leikkejä uusien kavereitteni kanssa.

Olen huomannut että täällä on kissan hyvä olla ja olen tullut siihen tulokseen, että tänne minä jään. Tämä on Alman uusi koti.
Alma on muuttanut omaan kotiin Espooseen!!!

***

Leikattu naaraspentu, synt. noin 1.6.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 24.8.

23.10.2016 Suloinen Magdaleena odottelee edelleen sitä ikiomaa kotiaan. Neitonen on vauhdikas vipeltäjä, joka onneksi jaksaa touhuta itsekseenkin, jos hoitopaikan omat kissat ei enää jaksa takaa-ajoleikkejä sen kanssa. Malttaa neiti välillä paikalleenkin pysähtyä nauttimaan silityksistä. Magdaleenan kotona tulee olla leikkisä ja reipas tyttökissa, jonka kanssa se saa purkaa loputonta energiaansa.

2.10.2016 Magdaleena ja sisarukset Markus, Matteus, Pietari, Martta ja Lyydia ovat lähtöisin Sulkavalta, josta ne on loukutettu talteen kirkon pihapiiristä. Pennut ovat olleet vähällä ihmiskontaktilla ennen kuin saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan 12.8.2016. Magdaleena on tällä hetkellä samassa hoitopaikassa Lyydian ja Pietarin sekä ottoveljensä Polon kanssa.

Magdaleena oli alkuun hyvin arka ja ihmisen lähestyessä sähisi ja murisi vakuuttavasti. Ajan kanssa neiti on reipastunut ja hakeutuu mielellään ihmisen syliin tai viereen nokosille ja kehrää kovaa ääneen kun sitä silittelee. Liian äkkinäiset lähestymisyritykset saavat Magdaleenan vielä sähisemään ja säntäämään karkuun. Magdaleena on leikkisä ja hurmaava pikkukissa, joka viihtyy mainiosti hoitopaikan aikuisten kissojen seurassa. Neiti kaipaa aikuiskotia, jossa on seurana leikkisä ja killtti tyttökissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.