Maestro

Lisätty sivulle: 2013-09-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Maestro
31.10.2013 Maestro muutti yhteiseen kotiin veljensä Maisterin kanssa.

***

Leikattu urospentu, noin 3kk (syyskuun puolivälissä 2013), kotihoidossa Espoossa

Kuulumisia kotihoidosta:

15.10.2013 Maestro on hellyyden kipeä pikkukissa joka viihtyy myös lasten seurassa. Rapsuttelut ja sylissä olokin on Maestrolle mieleistä puuhaa. Koiraankin on tutustunut, mutta vähän vielä Maestroa mietityttää onko koira kiva kaveri vai ei.

2.10.2013 Pennut ovat siirtynet asustelemaan samaan huoneeseen kanin kanssa. Myös koiraan on ehditty tutustua ja Maestro onkin jo hyvin tottunut koiran seuraan.

30.9.2013 Maestro on pienikokoinen reipas poikakissanpentu. Maestro on pienen elämänsä aikana nähnyt ja kokenut jo kaikenlaista. Kissanpentu veljineen hylättiin Satakuntalaiseen roskikseen, josta pojat onneksi bongattiin ja toimitettiin paikalliseen löytöeläinkotiin. Kaikkiin pentuihin oli roskalaatikosta tarttunut ulkoloisia, minkä seurauksesta kissojen turkit piti leikata.

Maestro on pennuista rohkein ja uteliain. Maestro onkin aina ensimmäisenä paikalla, erityisesti ruokakupilla! Kotihoitopaikassa on koira, jota Maestro tarkkailee turvallisen etäisyyden päästä. Tulevassa kodissa voisi siis mahdollisesti olla rauhallinen koira, johon Maestro saisi rauhassa totutella.

22.9.2013 Veljekset siirtyivät uuten hoitopaikaan Espooseen. Kuvia ja kuulumisia tulossa kunhan kotihoitaja pikkuisiin ensin tutustuu.

18.9.2013 Veljekset Maestro, Mestari, Masteri ja Monsteri löydettiin hylättyinä roskakatoksesta Satakunnasta. Ensialkuun talteen saatiin vain kolme pentua, onneksi viimeinekin karkulainen saatiin kiinni ja toivoa sopii ettei pentueessa ollut enemmän pentuja vaan kaikki olisivat nyt tallessa.

Tullessaan hoitoon pennut olivat aivan täynnä ulkoloisia ja saivatkin heti ensimmäisenä hoitopaikkaan tullessaan ulkoloishäädön ja niille aloitettiin matolääkekuuri. Nyt pojat on jo pesty ja puunattu, tarkastettu eläinlääkärissä ja rokotettu ensimmäisen kerran. Viikonloppuna edessä on kastrointi.

Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.