Maela

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Nurmijärvi (sijaiskodissa)

Suloinen Maela tyttönen etsii rauhallista ja rakastavaa kotia, jossa hän pääsisi rakentamaan luottamusta ihmisiin ja viettämään leikkisiä kissanpäiviä.

16.9.2019

Maela saapui emonsa Aelan ja sisarusten Peytonin, Sofielin ja Zoeyn kanssa Rekku Rescuen sijaiskotiin elokuun lopulla. Pennut olivat tullessaan noin 8-viikkoisia ja he olivat mitä ilmeisimmin eläneet elämänsä kaksi ensimmäistä kuukautta ilman ihmiskontaktia. Kotihoidossa pentuja on käyty totuttamaan ihmisen seuraan ja käsittelyyn, mutta vielä on matkaa, ennen kuin pennut saadaan kunnolla sosiaalistettua. Uusien kotien tulee jatkaa pentujen totuttamista kotikissan elämään ja tämän vuoksi etsimme heille kaikille jo jonkin verran kissakokemusta omaavia koteja. Arkuutensa vuoksi nämä pennut eivät myöskään sovellu pikkulapsiperheeseen.

Maela on porukan innokkain leikkijä, jonka saa houkuteltua vaikka kesken päiväunien hiirijahtiin. Aluksi sijaiskotiin tullessaan Maela oli erittäin arka ja piiloutui heti ihmisen nähdessään. Nyt Maela antaa jo vähän silittää, mutta tarvitsee vielä harjoitusta ihmisen lähellä oleiluun. Maela voisi lähteä uuteen kotiin emonsa tai jonkun sisaruksista kanssa. Vaihtoehtoisesti uudessa kodissa voisi olla Maelaa odottamassa toinen kiltti ja leikkisä tyttökissa, jonka avulla Maela rohkaistuisi olemaan ihmisten seurassa. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin aikaisintaan lokakuun puolessa välissä.