Mabel

Lisätty sivulle: 2008-10-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mabel
29.12.2008 MABEL MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄLKÄNEELLE

****

LEIKATTU NAARAS, noin 7-8kk (lokakuussa 2008)

16.10.2008 Vähän normaalia pidempikarvainen ja oikein kaunis Mabel tyttö on myöskin kotia etsivän Mamma kissan pentu (Tytsiä ja Poitsuliinaa edeltävästä pentueesta). Mabel on vielä vähän ujo tyttö ja sen takia sen olisikin oikein hyvä päästä pian omaan kotiin totuttelemaan kunnon kotikissan elämään.

Mabel syntyi kevättalven pakkasiin kadulle, sillä oli myös kolme sisarusta, mutta ne ovat vielä kadulla oman onnensa nojassa. Kun Mamma ja Mabel sekä Mamman nuoremmat pennut otettiin talteen, oli loput sisarukset pakko jättää kadulle, sillä ne eivät mahtuneet mitenkään mihinkään hoitopaikkaan. Mabelilla on siis käynyt oikein hyvä tuuri huonosta elämän alusta huolimatta, kunhan vielä se oma koti löytyisi. Mabel ei ole lainkaan agressiivinen, mutta se on vielä vähän arkajalka.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.