Lyyti (nyk. Tosca )

Lisätty sivulle: 2011-02-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lyyti  (nyk. Tosca )
19.2.2011 LYYTI SAI KODIN ESPOOSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

7.3.2011 Lyyti on saanut uuden nimen ja häntä kutsutaan Tosca:ksi. Lisäksi
kutsumme häntä mm. Neiti Etsiväksi, Masueläimeksi ja Pyrinämaatiksi. ;)

Uusia kuvia Toscasta kavereidensa kanssa.

Tosca on siis monivärinen kuten tiedätte – Tassu on shakki päällä oleva maatiainen – Robin on ruskea Burmalainen.

Tosca on kotiutunut erinomaisesti ja heti ekana päivänä hän varasti poikakissojemme (Robin ja Tassu) sydämet. Tosca tulee valtavan hyvin toimeen kummankin “vanhan” kissamme kanssa – he kummatkin hieman suojelevat häntä.

Robin on ihan onnessaan kun hän on saanut Toscasta leikkikaverin ja korvanpesukaverin. He viettävätkin välillä pitkiä aikoja sohvalla nuollen toistensä päitä ja korvia ja leuan aluksia. Välillä Robbea ihmetyttää kuinka jollakulla VOI olla niin paljon energiaa että hän juoksee ympyrää kokoajan, mutta välillä Robbe nauttii leikkikaveristaan ja riehuu kuin mikäkin pentu pikkuisen kanssa. Me naureskelimmekin, että Toscasta tuli Robbelle oma Personal Trainer. :)

Yhtenä päivänä meille tuli patterinilmaaja/ilmastoinninmittaaja ja Robin törötti koko ajan pikkukissan ja mittaajan välillä, ritarillisesti, valmiina suojelemaan. Se oli jotenkin sydäntäsärkevän suloista! Varsinkin kun Robin alunperin tuli meille erittäin pahasti nälkiintyneenä, pelokkaana ja pahoinpideltynä kissana joka ei luottanut kehenkään, ei ihmisiin eikä eläimiin. Ja nyt hän on niin hieno ja rakastava poika, ettei samaksi kissaksi uskoisi. Hän on oikein ottanut tehtäväkseen vahtia Toscaa, pitää huolta että Tosca pesee itsensä asiallisesti ja ettei Toscalle käy mitään. Heti jos jostain kuuluu pieni miau-piu, on Robin siellä salamana katsomassa, että Mikä hätänä!

Tosca on vielä hieman villi ja malttamaton tulemaan syliin vaikka hän seuraakin kaikkia ihmisiä koko ajan, kaikkialle. Hän on avustamassa joka asiassa, ja on jaloissa jatkuvasti. Aina välillä kuitenkin hänet valtaa mahtava rakkaudenkaipuu ja silloin hän istuu sylissä törisemässä, tunkee mahdollisimman lähelle ja pyrisee ihan mahdottomasti! Me olemmekin ihan rakastuneita häneen, hän on aivan mahtava kissa, ja mielestämme hän jotenkin luonnostaan samantien tuli perheenjäseneksi. Ihan kuin hänen olisi tarkoitettu tulevan meille.
Onnellisin kissa-mamiterveisin, Satu

****

7.2.2011 Lyyti ja Lauri ovat mahtava vauhtikaksikko.. hetkittäin todellisia teiniriiviöitä, niinkuin ikään kuuluu ja hetkittäin taas ylitsevuotavaa hellyyttä ja rakkautta :) Sosiaalisia lapsosia, jotka on tottuneet hoitokodin normaaliin elämään, perheen aikuisiin kissoihin, koiriin ja lapsivieraisiin.
Lauri on vaalean oranssi-beige raidallinen.

Ikää lienee Laurilla noin 6 kk ja Lyytillä noin 5 kk. Kissakaverukset ovat kotihoidossa Porissa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.