Lyyti

Lisätty sivulle: 2013-03-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lyyti
26.6.2013 Lyyti sai kodin Joensuusta!

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.8.2018 Lyytistä on kuoriutunut ihana, melkeimpä täydellinen kissa. Alussahan meillä oli paljon ongelmia kun Lyyti maukui öisin, hyökkäili kimppuun ja oli levoton. Silloin kyllä hermoja koeteltiin, enkä olisi uskonut että Lyytistä tulee näin mallikansalainen.

Näin viiden vuoden jälkeen se on kadonnut kokonaan (mitä nyt pienet suihkun jälkeiset “et haise minulta” näykkäisyt ovat jääneet). Lyytihän ei alun perin ollut mikään sylikissa, etenkään jos istui. Nyt kelpaa olla sylissä pidempäänkin ja on joskus omatoimisesti tullut sohvalla syliin! Kommelluksiakin matkan varelle on sattunut, välillä on tiputtu vessan pönttöö, karattu valjaista ja tiputeltu kukkia. Valjaissa käyttäessä Lyytiä pitää melkeimpä estellä ettei juokse jokaisen vastaan tulevan ihmisen luokse ja vieraatkin ottaa vastaan kurnutuksien kera.

Terveenäkin Lyyti on onneksi pysynyt. Viime vuonna ihmettelimme pitkään miksi Lyyti oksentelee turhan usein. Syyksi löytyi traakkipuut, jonka lehtiä kissa oli käynyt syömässä. Onneksi oksentelu sitten loppui kun ne kasvit heitettiin pihalle (emme olleet tietoisia niiden myrkyllisyydestä). Olimme kyllä perillä kaikkien muiden kasvien myrkyllisyydestä, mutta traakkipuut olivat jääneet sitten tarkastamatta aikoinaan. Terveisiä Lyytiltä ja persialaiskissa Muhkulta!

12.2.2015 Kuvaterveisiä Lyytiltä ja Muhkulta!

25.11.2013 Kuvaterveisiä Lyytiltä! Lyyti poseeraa myös 2014 Rekku-kalenterissa Miss Elokuuna.

2.9.2013 Lyyti sai leikkikaverikseen muhkean persialaispennun, Muhkun!

8.8.2013 Kuvaterveisiä Lyytiltä!

***

Leikattu naaras, aikuinen

5.5.2013 Lyyti on erittäin ihmissosiaalinen ja hurmaava kissa! Se nautiskeli sylissäolosta ja rapsutuksista todella paljon! Herkkujen peräänkin se meni niin innoissaan, että välillä sai tehdä töitä, jotta muutkin huonetoverit saivat niistä nauttia.

4.4.2013 Lyyti makoili korkealla arvonsa tuntevana kauniina kissaneitona. Rapsutukset on tytön mieleen, mutta sitten päätimme löytäessämme harjan, harjata neitokaista ja hän päättikin lähteä ulkoilemaan ulkoiluaitaukseen. Lyyti etsii turkinhoidosta kiinnostunutta omistajaa vaikka tällä kertaa olikin kivempi ulkoilla kuin ottaa harjaus vastaan.

19.3.2013 Lyyti on oikein mukava kissa, se on luonteeltaan ystävällinen ja sosiaalinen. Tarhalla se on arvioitu noin 2-3 -vuotiaaksi. Paikalliset lapset olivat löytäneet Lyytin ja tuoneet sen tarhalle etsimään omaa kotia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.