Lyyli

Lisätty sivulle: 2014-09-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lyyli
19.9.2014 Lyyli sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

27.9.2014 Lyyli marssi suoraan ulos kopasta ja kotiutui. Kissana se on maanantaikappale ja maailman paras. Sen nauku- ja kehräysmoottorit ovat siinä määrin vialliset, että kakkoslaatuista juttelua kuulee vuorokauden ympäri. Naukumisen sijaan suusta kuuluu pirinää, kurinaa ja pöhinää. Suu aukeaa pirteään pirahdukseen aina kun erehtyy kohtaamaan kissan katseen. Kehräys alkaa välittömästi, kun kissan nostaa syliin tai kun sitä silittää. Aikaa vietetään jostain syystä pelkästään kovilla pinnoilla, kissanpeti ei kelpaa ellei “Lylliä” nosta suoraan sinne. Pahvilaatikot ovat olleet koko viikon pop, mikä onkin Lyylin kissamaisin ominaisuus. Uni maistuu, ruoka maistuu, lelujen kunnosta päätellen ne maistuvat myös. Osallistuva, sosiaalinen ja hyvin siisti kissa.

***
Leikattu naaras, aikuinen. Kotihoidossa Helsingissä.

5.9.2014 Lyyli on todella ihmisrakas ja kiltti kisu, joka hakeutuu ihmisten seuraan. Lääkkeet on ottanut nätisti ilman mitään vastaanpyristelyjä. Koiralle se murisi ensin vessan oven takaa, kun ei ollut vielä nähnyt sitä, mutta kun ne vihdoin tapasivat, oli Lyyli heti parasta kaveria koiran kanssa. Lyyli on myös todella kova juttelemaan. Se huutelee mennessään ja vastaa kun siltä jotain kysyy. Lyyli voisi siis muuttaa joko koiran tai toisen tyttökissan kaveriksi.

Lyyli-emo sekä pennut Saimi ja Sylvi tulivat kotihoitopaikkaan Mouhijärveltä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.