Lyydia

Lisätty sivulle: 2016-09-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lyydia
5.10.2016 Lyydia muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.1.2017 Kuvaterveisiä Lyydialta! Täältä löytyy video Lyydiasta kaverinsa kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, synt. noin 1.6.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 24.8.

4.9.2016 Lyydia ja sisarukset Markus, Matteus, Pietari, Martta ja Magdaleena ovat lähtöisin Sulkavalta, josta ne on loukutettu talteen kirkon pihapiiristä. Pennut ovat olleet vähällä ihmiskontaktilla ennen kuin saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan 12.8.2016. Luukas on tällä hetkellä samassa hoitopaikassa Magdaleenan ja Pietarin sekä ottoveljensä Polon kanssa.

Lyydia on kaunis nuorineiti, joka hoitoon tullessaan oli tulta ja tappuraa puolustaessaan isoimpana muita sisaruksiaan kotihoitajalta. Mutta kun Lyydia huomasi ettei mitään pelättävää ole, alkoi se pikkuhiljaa rentoutumaan. Jos sitä lähestyy seisoen ja äkkinäisesti saattaa se sähähtää ja lähteä karkuun. Muutoin Lyydia tykkää silityksistä, kiipeää toisinaan hoitajansa syliin nokosille ja hurmaa kaikki upealla ulkonäöllään. Lyydia on villi ja leikkisä ja tulevassa kodissa tuleekin olla reipas kissakaveri seurana. Koska Lyydia on vielä hieman ujo ei se sovi ihan pienten lasten perheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.