Lysi

Lisätty sivulle: 2015-12-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lysi
13.1.2016 Lysi sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, noin 5 v.

26.12.2015 Lysi ja Raipe ovat seurallisia ja kilttejä kissoja, jotka molemmat kaipaavat paljon ihmisen huomiota.

Lysi on seurallinen ja silittelyjä kaipaava kissa. Kun hoitajan herätyskello aamulla soi, hyppää Lysi herätyskellon avustajaksi ja alkaa kehrätä. Ensimmäisen päivän kotihoitopaikassa Lysi tutki paikkoja ja jännitti uutta kotia, mutta heti seuraavana päivänä poika haki seuraa ja hellyyttä hoitajalta. Lysi on mielellään mukana kaikessa mitä kotona tehdään; oli kyse sitten siivouksesta tai ruuanlaitosta, niin kissa tarkkailee ja on mukana touhuissa.

Lysi etsii kotia, missä se saa paljon huomiota omilta ihmisiltään. Lysi vaikuttaa välillä jopa hieman mustasukkaiselta, jos toinen kissa saa enemmän huomiota, joten se voisi sopia hyvin myös kodin ainoaksi kissaksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.